Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ ارزش غذایی روغن ذرت طبق آمارها پس از گندم، بیشترین زمین های کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد. ذرت تقریبا دارای 4/5 درصد روغن است كه حدود 85 درصد آن در جوانه قرار دارد. جوانه ذرت جدا شده توسط فرآیند آسیاب خشك، حاوی 25 تا 30 درصد روغن، و جوانه جدا شده توسط آسیاب مرطوب، حاوی 45 تا 50 درصد روغن است. این روغن دارای بوی ملایمی بوده و از لحاظ تغذیه ای، ارزش غذایی زیادی دارد، به طوری که روغن جوانه ی آن از لحاظ اسید لینولئیك (امگا3) كه یك اسید چرب ضروری است، غنی بوده و علاوه بر آن دارای ماده ای است که با خوردن روغن آن، میزان جذب كلسترول بیش از 25 درصد كاهش داده می شود و به این ترتیب، بیماری های قلبی که تا حد زیادی تابع کلسترول خون هستند، افت قابل توجهی پیدا می کنند. در مورد دیگر فواید این روغن باید بگوییم، افرادی که اگزما و بیماری های پوستی دارند نیز می توانند از این روغن برای بهبود مشكلات شان استفاده کنند. اسید های لینولئیک و آراشیدونیك در روغن ذرت در نقل و انتقال چربی ها در بدن و نیز كاهش ابتلا به بیماری های پوستی مانند آکنه و اگزما مؤثر هستند. علاوه بر همه این ها، روغن ذرت دارای پایداری زیادی نسبت به اكسیداسیون بوده و از آن می توان برای پختن، سرخ کردن و سالاد استفاده کرد. اسید چرب غیراشباع امگا شش موجود در این دانه قابل توجه است. باید به این مطلب نیز اشاره کنیم که روغن ذرت دارای ویتامین E فراوانی است. یادتان باشد كه روغن ذرت فاقد رنگدانه كلروفیل است. همان طور که می دانید، رنگدانه کلروفیل عمل اكسیداسیون روغن را در حضور نور تسریع می کند، بنابراین مدت ماندگاری این روغن، 12 تا 24 ماه خواهد بود که زمان نسبتا طولانی ای است. منبع:سایت تبیان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده