Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ روغن بادام زمینی از بادام زمینی پوست گیری شده تهیه می گردد . دانه ها قبل از روغن کشی با حرارت ملایم تفت داده می شوند تا آنزیم های نامطلوب و عواملی که باعث ایجاد حملات شبه فاویسم می شوند از بین بروند. این روغن خوش طعم دارای مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا 9 (46%) است که به همراهی ویتامین E فولیک اسید،فیبر،مواد معدنی وپروتئین ها از قلب و ارگان های داخلی بدن در مقابل بیماری ها مراقبت می کنند. روغن بکر بادام زمینی التهاب و زخم معده و اثنی عشر را درمان می کند . این روغن دارای مقاومت حرارتی ، غلظت و ماندگاری بالا است در نتیجه برای سرخ کردن مواد غذایی بسیار مناسب می باشد و می توان به صورت صنعتی و خانگی از آن استفاده نمود. از این روغن می توان برای سرخ کردن مواد غذایی، طعم دادن به انواع سس، پاستا و ماهی و نیز تهیه ی انواع شکلات بهره گرفت. روغن بکر بادام زمینی در دمای زیر (12+) درجه ی سانتیگراد به حالت نیمه جامد در می آید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .