Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ روغن بادام زمینی از بادام زمینی پوست گیری شده تهیه می گردد . دانه ها قبل از روغن کشی با حرارت ملایم تفت داده می شوند تا آنزیم های نامطلوب و عواملی که باعث ایجاد حملات شبه فاویسم می شوند از بین بروند. این روغن خوش طعم دارای مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا 9 (46%) است که به همراهی ویتامین E فولیک اسید،فیبر،مواد معدنی وپروتئین ها از قلب و ارگان های داخلی بدن در مقابل بیماری ها مراقبت می کنند. روغن بکر بادام زمینی التهاب و زخم معده و اثنی عشر را درمان می کند . این روغن دارای مقاومت حرارتی ، غلظت و ماندگاری بالا است در نتیجه برای سرخ کردن مواد غذایی بسیار مناسب می باشد و می توان به صورت صنعتی و خانگی از آن استفاده نمود. از این روغن می توان برای سرخ کردن مواد غذایی، طعم دادن به انواع سس، پاستا و ماهی و نیز تهیه ی انواع شکلات بهره گرفت. روغن بکر بادام زمینی در دمای زیر (12+) درجه ی سانتیگراد به حالت نیمه جامد در می آید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده