رفتن به مطلب

روغن بادام زمینی


ارسال های توصیه شده

روغن بادام زمینی از بادام زمینی پوست گیری شده تهیه می گردد . دانه ها قبل از روغن کشی با حرارت ملایم تفت داده می شوند تا آنزیم های نامطلوب و عواملی که باعث ایجاد حملات شبه فاویسم می شوند از بین بروند.

 

این روغن خوش طعم دارای مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا 9 (46%) است که به همراهی ویتامین E فولیک اسید،فیبر،مواد معدنی وپروتئین ها از قلب و ارگان های داخلی بدن در مقابل بیماری ها مراقبت می کنند.

 

روغن بکر بادام زمینی التهاب و زخم معده و اثنی عشر را درمان می کند . این روغن دارای مقاومت حرارتی ، غلظت و ماندگاری بالا است در نتیجه برای سرخ کردن مواد غذایی بسیار مناسب می باشد و می توان به صورت صنعتی و خانگی از آن استفاده نمود.

 

از این روغن می توان برای سرخ کردن مواد غذایی، طعم دادن به انواع سس، پاستا و ماهی و نیز تهیه ی انواع شکلات بهره گرفت.

 

روغن بکر بادام زمینی در دمای زیر (12+) درجه ی سانتیگراد به حالت نیمه جامد در می آید.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...