سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستای نواندیش!وقتتون بخیر! ی سوال فنی داشدم از خدمتتون! من میخام ی مقاله برا حمل ونقل بنویسم....(اگه خدا بخاد:دی!)تا الان هرچی مقاله نوشتم همشون کپی از این کتابو اون مقاله بوده....ولی الان میخام جدی جدی ی دونشو بنویسم...ببینم چ مزه اییه خو بریم سر سوالم:gnugghender: اول اینکه چجوری باس بنویسم و عایا با اون اصول قبلی ک مینوشتم درس بود یا ن؟! و اینکه برا اینکه این مقاله فرضیمو بتونم چاپش کنم باس چیکا کنم؟!! و اینکه راجب موضوش بنظرتون الان چ موضوعی بهتره روش کار بشه؟! ممنون میشم راهنمایی کنین 3 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستای نواندیش!وقتتون بخیر!ی سوال فنی داشدم از خدمتتون! من میخام ی مقاله برا حمل ونقل بنویسم....(اگه خدا بخاد:دی!)تا الان هرچی مقاله نوشتم همشون کپی از این کتابو اون مقاله بوده....ولی الان میخام جدی جدی ی دونشو بنویسم...ببینم چ مزه اییه خو بریم سر سوالم:gnugghender: اول اینکه چجوری باس بنویسم و عایا با اون اصول قبلی ک مینوشتم درس بود یا ن؟! و اینکه برا اینکه این مقاله فرضیمو بتونم چاپش کنم باس چیکا کنم؟!! و اینکه راجب موضوش بنظرتون الان چ موضوعی بهتره روش کار بشه؟! ممنون میشم راهنمایی کنین سلاام. خب قبلیا رو چطور می نوشتی که بگیم اصول قبلی درست بوده یا نه ولی خب این تاپیک خیلی میتونه کمک کنه و مفید باشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread106909.html حالا انقدر به سرعت هم دنبال چاپ نباش به نظرم. فعلاً سعی کن اولاش تو یه سری همایشا شرکت کنی بعد تو قدم بعدی به دنبال چاپ و اینا باشی موضوع بهتر و خوب موضوعیه که خودت بیشتر علاقه داری. موضوعیه که یه سوالی تو ذهنتو میتونه جواب بده. 2 لینک به دیدگاه
0 سپیده20 352 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوباره! همونطوری ک گفدم با کپی برداری از رو منابع دیگه!ینی این روش درسته؟!!! ممنوون از راهنماییت مهنس جااان! حالا شما واس حمل و نقل ی چن تا تیتر بوگو دیه!همشو قبلن کار کردن موضوهای منو! 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوباره!همونطوری ک گفدم با کپی برداری از رو منابع دیگه!ینی این روش درسته؟!!! ممنوون از راهنماییت مهنس جااان! حالا شما واس حمل و نقل ی چن تا تیتر بوگو دیه!همشو قبلن کار کردن موضوهای منو! نه دیگه کپی پیست که نیست. اون لینکی که گفتم رو حتماً کامل بخون. چندتا از مقاله های علمی پژوهشی مختلفم بخون که تا حد زیادی ساختارای درست یه مقاله دستت بیاد. واسه موضوع درباره حمل و نقل هم مثلاً میتونی روی TOD یا روی یه سیستم حمل و نقل عمومی و کاراییشون تو یه جا کار کنی. 2 لینک به دیدگاه
سوال
سپیده20 352
سلام دوستای نواندیش!وقتتون بخیر!
ی سوال فنی داشدم از خدمتتون!
من میخام ی مقاله برا حمل ونقل بنویسم....(اگه خدا بخاد:دی!)تا الان هرچی مقاله نوشتم همشون کپی از این کتابو اون مقاله بوده....ولی الان میخام جدی جدی ی دونشو بنویسم...ببینم چ مزه اییه
خو بریم سر سوالم:gnugghender:
اول اینکه چجوری باس بنویسم و عایا با اون اصول قبلی ک مینوشتم درس بود یا ن؟!
و اینکه برا اینکه این مقاله فرضیمو بتونم چاپش کنم باس چیکا کنم؟!!
و اینکه راجب موضوش بنظرتون الان چ موضوعی بهتره روش کار بشه؟!
ممنون میشم راهنمایی کنین
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده