maniyaaa 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام من میخوام موضوع پایانامه انتخاب کنم اما نمیتونم هلپ می خوب بگید چی انتخاب کنم دیگه خودم تو ذهنم ایناس :مهد کودک.هتل.مرکز تجاری.خانه مد. کدومشون آسوتره و میشه راحت بهش کانسپت چسبووند.هر کدوم که خوبه یا هر کدوم که بده دلیلاشو بگید مرسی :rose: اگه یه موضوعه آسونه دیگه غیر از اینا هستش بگید. 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام من میخوام موضوع پایانامه انتخاب کنم اما نمیتونم هلپ می خوب بگید چی انتخاب کنم دیگه خودم تو ذهنم ایناس :مهد کودک.هتل.مرکز تجاری.خانه مد. :JC_thinking:کدومشون آسوتره و میشه راحت بهش کانسپت چسبووند.هر کدوم که خوبه یا هر کدوم که بده دلیلاشو بگید مرسی :rose: اگه یه موضوعه آسونه دیگه غیر از اینا هستش بگید. سلام دوست عزیز در مورد موضوع در وحله ی اول باید به علاقه اتون توجه کنید اگه بدون علاقه انتخاب کنید به مشکل بر میخورید یه سر اینجا بزن دوستان موضوعات مختلف و نام بردن: [h=1]موضوع برای پایان نامه[/h] 1 لینک به دیدگاه
maniyaaa 64 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ مرسی من خودم هتل با مرکز تجاری یا خانه مد دوست دارم,اما دوستام گفتن تجاری سخته,هتلم که تو قزوین سایت نداره ,خانه مدم که سخته :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ مرسی من خودم هتل با مرکز تجاری یا خانه مد دوست دارم,اما دوستام گفتن تجاری سخته,هتلم که تو قزوین سایت نداره ,خانه مدم که سخته :JC_thinking: اگه برای اینکه بتونی تو یه ترم کارتو جمع کنی میخوای راحت باشه بهتره هتل و مرکز و تجاری و خانه مد بر نداری تجربه ثابت کرده تو 1ترم جمع نمیشه البته خانه مد باز به نسبت از هتل و مرکز تجاری سبک تره 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ مهد کودک چی؟:4chsmu1: مهد کودک به نسبت خوبه من خودم خانه ی کودک کار کردم باید به کودک جامعت علاقه داشته باشی وگرنه اونم گیر میکنی (من خودم نداشتم روانم و بهم میریخت) 1 لینک به دیدگاه
maniyaaa 64 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ منم به کودکا علاقه ندارم اما فک کردم آسونه:scared9: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ منم به کودکا علاقه ندارم اما فک کردم آسونه:scared9: به نسبت آسونه اما روانشناسی اش و ظوابط طراحی اش آدمو کلافه میکنه 1 لینک به دیدگاه
archneg 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ سلام من میخوام موضوع پایانامه انتخاب کنم اما نمیتونم هلپ می خوب بگید چی انتخاب کنم دیگه خودم تو ذهنم ایناس :مهد کودک.هتل.مرکز تجاری.خانه مد. :JC_thinking:کدومشون آسوتره و میشه راحت بهش کانسپت چسبووند.هر کدوم که خوبه یا هر کدوم که بده دلیلاشو بگید مرسی :rose: اگه یه موضوعه آسونه دیگه غیر از اینا هستش بگید. با سلام اگه برات علاقه مهم نیست و فقط موضوع کانسپت رو در نظر داری، مهد کودک راحت تر از بقیه موضوعاته بعد از اون هم هتل :) موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
mahsaaa arch 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خواهش میکنم کمکم کنید موضوع پایان نامه من طراحی مقبره شمس هست و حالا برای جمع کردن رسالم به مشکل بر خوردم ,برای طرح مساله,ضرورت واهمیت مساله,هدف گذاری پژوهش,اهداف اصلی و اهاف جانبی,خواهش میکنم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ موضوع بر چه اساس انتخاب میشه؟ من فکرمیکنم رو خانه مد میتونم کارکنم؟ کسی نظری داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ موضوع بر چه اساس انتخاب میشه؟من فکرمیکنم رو خانه مد میتونم کارکنم؟ کسی نظری داره؟ بر اساس سلایق و علایق شخصو استاد مربوطه... خانه مد چون نمونه عینی تو ایران نداره یا اگه هم هست خیلی بارز و شاخص نیستند یکم کارتو مشکل میکنه ... 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ موضوع بر چه اساس انتخاب میشه؟من فکرمیکنم رو خانه مد میتونم کارکنم؟ کسی نظری داره؟ در درجه اول بر اساس علاقه و اینکه موضوعی باشه که بتونی از پسش بربیای و در یک بازه زمانی بتونی خوب جمعش کنی خانه مد هم موضوع خوبی هست موضوعات دوستان من اینا بود شاید کمکت کنه کتابخانه تخصصی هنر ، مرکز آب درمانی و فیزیوتراپی ، مجتمع ورودی شهر شیراز ، خانه سالمندان ، مجتمع آموزشی ( دبستان ، راهنمایی ، دبیرستان ) ، خانه فرهنگ و هنر شیراز ، خانه کودک ، مدرسه موسیقی ، مرکز تجارت زعفران و .... 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون دوست خوبم لطف کردید میشه بگین حالا موضوع که انتخاب شد بعدش باید چیکارکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون دوست خوبم لطف کردیدمیشه بگین حالا موضوع که انتخاب شد بعدش باید چیکارکنم؟ اول پروپوزال مینویسید ، استاد که تایید کرد میری تحویل آموزش میدی ، بررسی میشه اگر تایید شد کار رو استارت میزنی ، با مطالعات میتونی شروع کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده