رفتن به مطلب

موضوع پایانامه

ارسال های توصیه شده

سلام من میخوام موضوع پایانامه انتخاب کنم اما نمیتونم :sigh:

هلپ می :ws52: :sigh:

خوب بگید چی انتخاب کنم دیگه :ws27:

خودم تو ذهنم ایناس :مهد کودک.هتل.مرکز تجاری.خانه مد. JC_thinking.gifکدومشون آسوتره و میشه راحت بهش کانسپت چسبووند.هر کدوم که خوبه یا هر کدوم که بده دلیلاشو بگید مرسی :rose: اگه یه موضوعه آسونه دیگه غیر از اینا هستش بگید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خودم تو ذهنم ایناس :مهد کودک.هتل.مرکز تجاری.خانه مد. :JC_thinking:کدومشون آسوتره و میشه راحت بهش کانسپت چسبووند.هر کدوم که خوبه یا هر کدوم که بده دلیلاشو بگید مرسی :rose: اگه یه موضوعه آسونه دیگه غیر از اینا هستش بگید.

سلام دوست عزیز در مورد موضوع در وحله ی اول باید به علاقه اتون توجه کنید اگه بدون علاقه انتخاب کنید به مشکل بر میخورید

یه سر اینجا بزن دوستان موضوعات مختلف و نام بردن:

[h=1]موضوع برای پایان نامه[/h]

• Like 1
لینک به دیدگاه

مرسی من خودم هتل با مرکز تجاری یا خانه مد دوست دارم,اما دوستام گفتن تجاری سخته,هتلم که تو قزوین سایت نداره ,خانه مدم که سخته :JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی من خودم هتل با مرکز تجاری یا خانه مد دوست دارم,اما دوستام گفتن تجاری سخته,هتلم که تو قزوین سایت نداره ,خانه مدم که سخته :JC_thinking:

اگه برای اینکه بتونی تو یه ترم کارتو جمع کنی میخوای راحت باشه بهتره هتل و مرکز و تجاری و خانه مد بر نداری تجربه ثابت کرده تو 1ترم جمع نمیشه:ws3:

البته خانه مد باز به نسبت از هتل و مرکز تجاری سبک تره :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهد کودک چی؟:4564::4chsmu1:

مهد کودک به نسبت خوبه من خودم خانه ی کودک کار کردم باید به کودک جامعت علاقه داشته باشی وگرنه اونم گیر میکنی:ws37:

(من خودم نداشتم روانم و بهم میریخت:banel_smiley_4:)

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

خودم تو ذهنم ایناس :مهد کودک.هتل.مرکز تجاری.خانه مد. :JC_thinking:کدومشون آسوتره و میشه راحت بهش کانسپت چسبووند.هر کدوم که خوبه یا هر کدوم که بده دلیلاشو بگید مرسی :rose: اگه یه موضوعه آسونه دیگه غیر از اینا هستش بگید.

با سلام

اگه برات علاقه مهم نیست و فقط موضوع کانسپت رو در نظر داری، مهد کودک راحت تر از بقیه موضوعاته

بعد از اون هم هتل :)

موفق باشی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام خواهش میکنم کمکم کنید موضوع پایان نامه من طراحی مقبره شمس هست و حالا برای جمع کردن رسالم به مشکل بر خوردم ,برای طرح مساله,ضرورت واهمیت مساله,هدف گذاری پژوهش,اهداف اصلی و اهاف جانبی,خواهش میکنم کمکم کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
موضوع بر چه اساس انتخاب میشه؟

من فکرمیکنم رو خانه مد میتونم کارکنم؟

کسی نظری داره؟

بر اساس سلایق و علایق شخصو استاد مربوطه...

خانه مد چون نمونه عینی تو ایران نداره یا اگه هم هست خیلی بارز و شاخص نیستند یکم کارتو مشکل میکنه ...:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
موضوع بر چه اساس انتخاب میشه؟

من فکرمیکنم رو خانه مد میتونم کارکنم؟

کسی نظری داره؟

در درجه اول بر اساس علاقه و اینکه موضوعی باشه که بتونی از پسش بربیای و در یک بازه زمانی بتونی خوب جمعش کنی

خانه مد هم موضوع خوبی هست :ws37:

موضوعات دوستان من اینا بود شاید کمکت کنه

کتابخانه تخصصی هنر ، مرکز آب درمانی و فیزیوتراپی ، مجتمع ورودی شهر شیراز ، خانه سالمندان ، مجتمع آموزشی ( دبستان ، راهنمایی ، دبیرستان ) ، خانه فرهنگ و هنر شیراز ، خانه کودک ، مدرسه موسیقی ، مرکز تجارت زعفران و ....

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممنون دوست خوبم لطف کردید

میشه بگین حالا موضوع که انتخاب شد بعدش باید چیکارکنم؟

اول پروپوزال مینویسید ، استاد که تایید کرد میری تحویل آموزش میدی ، بررسی میشه اگر تایید شد کار رو استارت میزنی ، با مطالعات میتونی شروع کنی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...