یاسمنی 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ دوستان من تو این آزمایش اندازه گیری موندم باید گزارش کار تحویل بدم اما محاسباتشو بلد نیستم با کولیس استوانه ای را اندازه گرفتم خب: قطر خارجی : 39/9 و 40/25 و 40/15 شد قطر داخلی : 26/4 و 26/65 و 26/35 شد ارتفاع : 131/85 و 131/35 و 131/5 شد حالا میانگین و خطای مطلق و خطای نسبی و حجم استوانه را بلد نیستم محاسبه کنم. اصلا نمیدونم چه فرمولی باید برم. لطفا کسی بلده با ذکر فرمول و راه حل توضیح بده. کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک و مورد بعدی با ریز سنج گویی را اندازه گرفتم خب : اول عدد 18/21 دوم عدد 18/20 سوم عدد 18/20 شد حالا میانگین و خطای مطلق و خطای نسبی و حجم گوی را میخواد.اینم بلد نیستم. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ دوستان من تو این آزمایش اندازه گیری موندمباید گزارش کار تحویل بدم اما محاسباتشو بلد نیستم با کولیس استوانه ای را اندازه گرفتم خب: قطر خارجی : 39/9 و 40/25 و 40/15 شد قطر داخلی : 26/4 و 26/65 و 26/35 شد ارتفاع : 131/85 و 131/35 و 131/5 شد حالا میانگین و خطای مطلق و خطای نسبی و حجم استوانه را بلد نیستم محاسبه کنم. اصلا نمیدونم چه فرمولی باید برم. لطفا کسی بلده با ذکر فرمول و راه حل توضیح بده. کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک و مورد بعدی با ریز سنج گویی را اندازه گرفتم خب : اول عدد 18/21 دوم عدد 18/20 سوم عدد 18/20 شد حالا میانگین و خطای مطلق و خطای نسبی و حجم گوی را میخواد.اینم بلد نیستم. میانگین که دیگه کاری نداره جمع میکنی تقسیم بر سه میکنی 2 لینک به دیدگاه
یاسمنی 22 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ لطفا کمک کنیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ لطفا کمک کنیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:4564::4564: داده هات زیر 30 تاست من حافظه م یاری نمیکنه. اگه بالای 30تا بود فرمولش یادم بود یه سر به سایتای آمار بنداز کاری نداره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ چرا سختش میکنین!!!؟؟؟ خطای نسبی اگه اشتباه نکنم درصد خطایی هست که نسبت به میانگین داره خطای مطلق هم مقدار خطای اصلی هست اگه اشتباه نکنم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ تعریف : خطای مطلق (Absolute error) یا بلاتلکیفی مطلق عدم قطعیت در اندازه گیری است اگر چه با استفاده از واحد مربوطه بیان می شود. همچنین خطای مطلق ممکن است به دلیل عدم دقت در اندازه گیری بیان شود . در واقع خطای مطلق اختلاف بین مقدار مقدار اندازه گیری شده با مقدار واقعی است که طبق رابطه زیر بدست می آید و با نمایش داده می شود مثال:اگر مقدار اندازه گیری ثبت شده 1.12 باشد و ما بدانیم که مقدار اندازه آن 1.00 هست سپس خطای مطلق آن را بدست می آوریم که می شود: اگر جرم جسمی را 3 بار اندازه بگیریم مقادیر زیر بدست می آیند: سپس خطای مطلق می تواند به صورت بیان شود همچنین خطای مطلق را می توان عدم قطعیت مطلق شناخته شده است. 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ چرا سختش میکنین!!!؟؟؟ خطای نسبی اگه اشتباه نکنم درصد خطایی هست که نسبت به میانگین داره خطای مطلق هم مقدار خطای اصلی هست اگه اشتباه نکنم باز شما جوشی شدی؟؟ آره ولی باید از یه حدی بیشتر نباشه که اون فرمول داره وگرنه انحراف معیار و واریانس گیری که دیگه کاری نداره:2i1d1co: ای نامردا کمک کنید سرچ کن بچه جون 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ نسبت بین خطای مطلق یک کمیت بمقدار واقعی آن کمیت خطای نسبی نامیده می شود. اگر در کمیتهای واقعی a و b و c ... خطای مطلق هر یک بصورت Da و Db و Dc ... باشد و S مجموع کمیتهای واقعی a و b و c باشد و DS خطای مطلق S باشد، همواره رابطه ٔ زیر بین آنها برقرار است : ...+ Dcc + Dbb + Daa = DsS یعنی خطای نسبی حاصل جمع مساویست با مجموع خطاهای نسبی کمیتهای اجزاء جمع. 2 لینک به دیدگاه
یاسمنی 22 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ علی جون من که نفهمیدم چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای خدا من میدونم این ترم کلا مشروطممممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ باز شما جوشی شدی؟؟آره ولی باید از یه حدی بیشتر نباشه که اون فرمول داره وگرنه انحراف معیار و واریانس گیری که دیگه کاری نداره:2i1d1co: سرچ کن بچه جون نه باو فرمولاش همیناس!!! حالا یه نمونه از خطای مطلق و نسبی رو میگم: مثلا توی اولین عدد ها: میانگین میشه: 40.1 اگه میانگین رو به عنوان عدد اصلی در نظر بگیریم خطای مطلق برای عدد 39.9 میشه 40.1-39.9=0.2 درصد خطای نسبی میشه:(0.2 تقسیم بر 40.1) ضرب در صد همین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده