مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ [h=5]روزی یک مهندس در حال عبور از یک جاده بود که یک قورباغه او را صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی، من به پرنسس زیبایی تبدیل خواهم شد! او خم شد، قورباغه را بلند کرد و در جیبش گذاشت. قورباغه دوباره صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! مهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت. قورباغه این بار گریه کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! این بار نیزمهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت. سرانجام قورباغه پرسید : موضوع چیست؟ من به تو گفتم من یک پرنسس زیبا هستم، که با تو برای یک هفته خواهم ماند. چرا مرا نمی بوسی؟ مهندس گفت : نگاه کن! من یک مهندسم! من برای یک دوست دختر وقتی ندارم! اما یک قورباغه سخنگو واقعاً برایم جالب است! ** ما مهندسا همچین آدمایی هستیم :)) ** بر و بچ مهندس پرچمو بگیرین[/h] 14 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ عمراااااااااااا یعنی چی مهندس به این خوبی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ عمراااااااااااا یعنی تا حال مهندس به این سر به راهی و خوب ندیدید 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ یعنی تا حال مهندس به این سر به راهی و خوب ندیدید حالااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ حالااااااااااا یعنی چی حالا اره یا نه 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ والا من كه نديدم. حالا شايد از 100000000000000000تا يكي اينطوري باشه حالا شما چرا ناراحت ميشي. شما كه مهندس نيستي 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ والا من كه نديدم. حالا شايد از 100000000000000000تا يكي اينطوري باشهحالا شما چرا ناراحت ميشي. شما كه مهندس نيستي خودت که مهندسی پس خودتم اره دیگه غیر از 1000000000000000000000000نفر میباشی ت تازه خودت شروع کردیا باشه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ گریه چرا؟! :there: یاد قدیما افتادم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ ! من برای یک دوست دختر وقتی ندارم,,,,, این تو ایران صدق نمیکنه.... از پرنسس وقتی حرف میشه متن خارجی... بنابراین مهندسین پرچمشون پایین کلی گفتم لطفا کسی به خودش نگیره... وبرنخوره. 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ مهندس ها انسان های بسی سر به زیر...حرف گوش کن...بچه مثبت...هستند.اصلا به خوبی مهندس ها خدا نیافریده...پرچم مهندسا مخصوصا برقیا بالا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ مهندس ها انسان های بسی سر به زیر...حرف گوش کن...بچه مثبت...هستند.اصلا به خوبی مهندس ها خدا نیافریده...پرچم مهندسا مخصوصا برقیا بالا:hapydancsmil: مهندس متن مصداق اقايونه.. پس پرچمت پايين//// 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ مهندس متن مصداق اقايونه.. پس پرچمت پايين//// فرقی نداره عزیزم خانوم و اقا نداریم ولی خب من به طرفداری از اقایون هم رشته ای پرچمو بالا نگه داشتم نوبتی قراره کار کنیم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ فرقی نداره عزیزمخانوم و اقا نداریم ولی خب من به طرفداری از اقایون هم رشته ای پرچمو بالا نگه داشتم نوبتی قراره کار کنیم پس برات متاسفم... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ پس برات متاسفم...وا چرا متاسف؟خوبه که... 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ حالا خیال کنید یک خانم مهندس این قورباغه رو پیدا کرده غورباغه گفته من اگه فلان کنی من یک پادشاه بزرگ میشم و میام خاستگاری که خانم مهندس گفته پادشاه شدن پیشکشت خاستگاری هم پیشکشت من فقط میخوام ببینم چه غورباقه ای هست که حرف میزنه این برای من مهمه 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ حالا خیال کنید یک خانم مهندس این قورباغه رو پیدا کرده غورباغه گفته من اگه فلان کنی من یک پادشاه بزرگ میشم و میام خاستگاری که خانم مهندس گفته پادشاه شدن پیشکشت خاستگاری هم پیشکشت من فقط میخوام ببینم چه غورباقه ای هست که حرف میزنه این برای من مهمه نگرفتم چي گفتي/:whistle: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده