مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ مجید بیاد اینجارو ببینه یعنی داغوووون میشه هااااا فکر کنم وقتی بخواید منو از روی صندلی بلند کنید خاکسترامو جمع کنید داغ که چه عرض کنم ... بنده خدا از بین رفت :imoksmiley::imoksmiley: حالا من سوالام مونده تازه :gnugghender: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:بپرس داداش من منتظرم 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام آقا مجید گل:gnugghender:سلام اقا مهدی گل اول از همه خوش اومدین به تالار برق و عنوانتونو تبریک میگم و امیدوارم که بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم... متشکر شما لطف دارین خب بریم سراغ سوال:gnugghender: بفرمایید چند سالته؟؟ 35سال تحصیلات؟؟ کار دانی شغلت چیه؟ مسئول تاسیسات یک اداره قبول داری سلطان رشته ها برقِ؟ به نظر من مادر همه رشته ها و علمها برقه اینم قبول داری که قدرت سرتر از الکترونیکه؟ از لحاظ اولویت برق بله ولی از لحاظ تکنولوژی الکترونیک تا حالا برق گرفتت؟اگه آره تعریف کن؟ بله اخرین بار برق خازن تقذیه تلوزیون یه خاطره برقی تعریف کن؟ یک بار من رفتم برای خونه یکی از دوستام یک مهتاب وصل کنم ولی نمی تودونستم که لوله های برق کجاست به خاطر اینکه من رو برق نگیره به دوستم گفته فیوز برق رو قطع کنه من هم با کمال ارامش مهتابی رو جاشو علامت زدم امدم دیوارو سوراخ کنم دیدم که دلر کار نمی کنه هرچه سیمو امتحان کردم اینور اونور دلر روشن نشد من هم ناراحت از اینکه دلرم سوخته یک هو دوستم گفت خره الاغ فیوزو قطع کرد ی منو میگی خیس عرق از سوتیم بودم این برنامه ای شد که تا یک سال برام دست گرفته بودن دوستانم و منو مسخره میکردن کجا درس خوندی؟ کاشان یه خاطر از دانشگات تعریف کن؟ گرفتن جزوه تا حالا شده سیم فاز دستت باشه و برق نگیردت؟چرا؟ بله به علت پوشیدن کفش عایق وزیر پایی و پلکان چوبی رتبه کنکورت؟ چون برای خیلی وقته یادم نمیا ولی اونجور که یادم میاد زیر 2000 بودم نظرت در باره انجمن؟ انجمن بار علمی خوبی داره رازیم ازش نظرت در مورد بچه های انجمن؟بی رو دروایسی بگو؟ من توی پاسخم به سوال قبلی دوستمون گفتم این انجمن با بقیه فرق میکنه چه از نظر اعضا وچه از نظر مطالب و به خصوص کادر مدیریتی انجمن ببخشید بدون دعوت اومدم....ولی بازم میام خیللی خیلی لطف کردی خوشحال شدم منتظرت هستم 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ مرسي از اينكه با حوصله به سوالام جواب دادي داش مجيد ببخشيد از اينكه اذيتت كردميه چيزي هم يادت رفت. امروز شنبستا. اگه عكستو بزاري ديگه كاري باهات ندارد.:gnugghender: بازم مرسي خیلی خیلی لطف کردی واقعا خوشحال شدم که شما امدی و صندلی منو روشن کردی منتظرت هستم اگه باز هم سوالی داری من در خدمتم میشه که من عکس نذارم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ درود... یعنی چی از لحاظ تکنولوژی الکترونیک برتر؟ اصالتا کجایی هستی؟ بچه اینور خطی یا اونور خط؟ بچه نیروگاه نیستی؟ رضا کاردانو میشناسی؟ 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ درود...سلام ودرود یعنی چی از لحاظ تکنولوژی الکترونیک برتر؟ به نظر من اگه الکترونیک نباشه هیج تکنولوژی ای پیشرفت نمیکنه حتی برق یل قدرت اصالتا کجایی هستی؟ من نصفم اصالتش برای قم است از طرف پدری و از طرف مادری هم تهرانی بچه اینور خطی یا اونور خط؟ بچه اینور خطم بچه نیروگاه نیستی؟ نگنه شما نیروگاه قم اشنا داری نه من بچه خیابان چهار مردانم رضا کاردانو میشناسی؟ نه نمیشناسم سابقه اشنایی با ایشون را نداشتم 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ مجید جان من فقط محض خالی نبودن عریضه یکمی صندلیتو داغ تر کنم ------------------------------------------------------------------------------ 1- اسم گل پسرای عمو چیه ؟؟ 2- چند سالشونه ؟؟ 3- تعمیر تلویزیون راحت تره یا رادیو (جفتشون مدل قدیمی باشن) 4- یه سوال تکراری : نظرت راجع به این کلمات بگو و یه شکلک واسه هر کدوم بزار :gnugghender: - مرغ - فامیل دور - کریستیانو رونالدو - عباس.ح - مهناز - بهار (همون بهار خودمون .. paradox) - ستاره 193 :icon_pf (34): -ستاره مدیر ارشد - مامان ریحانه - نواندیشان :gnugghender: - عاقایون عارف - مجله کهربا :icon_pf (34): - سودی (سودی رو که میشناسی ... قبل از تو مسئول روابط عمومی برق بود) - مسئول روابط عمومی برق - مجید بهرهمند - صندلی داغ :icon_pf (34): اگه کسی رو از قلم انداختم خودت اضافه کن 5- اصلیتت مال کدوم شهری ؟؟ 6- الان کجا زندگی میکنی ؟ 7- چرا چهارشنبه تا شنبه انجمن نیستی ؟؟ 8- یه پیشنهاد به مدیر تالار برق بده 9- حالا برای هر کدوم از نوشته های زیر اولین کاربری که به ذهنت میرسه رو معرفی کن: :gnugghender: - خفن ترین - باحال ترین - پیچیده ترین - خوش اخلاق ترین - ضدحال ترین - با کلاس ترین - شیطون ترین - مودب ترین - خجالتی ترین - درسخون ترین - حرفه ای ترین میدونم این سوال آخر سخت بود ولی باید جواب بدی و اگه خواستی اسم چند نفرم بنویسی عب نداره 10- فک میکنی وقتی که تو انجمن صرف میکنی مفید هستش یا فقط طبق عادت میای انجمن همین دیگه 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ دلیل اون شکلکایی که بر بچه ها گذاشتی چیه؟ چجوری باید بفهمیم موتور دو فاز شده؟؟ اهل قهوه خونه رفتن و قلیون هستی؟؟ تو قم که یه مدت رفت و آمدی داشتیم....بچه های شا ابراهیم و اسمال آباد زنبیل آباد گرفته تا.... یادش بخیر چرا برق خوندی؟؟ اگه برگردی به قبل دوباره برق میخونی و همین راهتو ادامه میدی؟؟ 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ مجید جان من فقط محض خالی نبودن عریضه یکمی صندلیتو داغ تر کنم به به عباس اقای گل شما لطف دارین ------------------------------------------------------------------------------ 1- اسم گل پسرای عمو چیه ؟؟ محمد حسین امید 2- چند سالشونه ؟؟ 8سال 2سال 3- تعمیر تلویزیون راحت تره یا رادیو (جفتشون مدل قدیمی باشن) البته تلوزیون یک قانون توی تعمیرات هست که ببین و گوش کن عیب رو توی تلوزیون هم میتونی ببینی هم بشنوی ولی رادیو فقط میتونی بشنوی و عیب یابی سختر میشه 4- یه سوال تکراری : نظرت راجع به این کلمات بگو و یه شکلک واسه هر کدوم بزار :gnugghender: - مرغ - فامیل دور - کریستیانو رونالدو - عباس.ح :w140: - مهناز - بهار (همون بهار خودمون .. paradox) - ستاره 193 :icon_pf (34): -ستاره مدیر ارشد :girl_angel: - مامان ریحانه :connie_24: - نواندیشان :gnugghender: :ws50: - عاقایون عارف - مجله کهربا :icon_pf (34): :bigbed: - سودی (سودی رو که میشناسی ... قبل از تو مسئول روابط عمومی برق بود) :ws51: - مسئول روابط عمومی برق :putertired: - مجید بهرهمند :JC_thinking: - صندلی داغ :icon_pf (34): :mood (23)::mood (23): اگه کسی رو از قلم انداختم خودت اضافه کن فکر کنم یک جنگ جهانی در راه باشه 5- اصلیتت مال کدوم شهری ؟؟ من قمی هستم 6- الان کجا زندگی میکنی ؟ قم 7- چرا چهارشنبه تا شنبه انجمن نیستی ؟؟ چون تعطیل بوده من روزهای تعطیل انجمن هم تعطیل میشه 8- یه پیشنهاد به مدیر تالار برق بده مدیر تالار اینقدر فعاله که احتیاج به پیشنهاد نیست 9- حالا برای هر کدوم از نوشته های زیر اولین کاربری که به ذهنت میرسه رو معرفی کن: :gnugghender: - خفن ترین پسر ایرونی - باحال ترین همه - پیچیده ترین خودم - خوش اخلاق ترین همه - ضدحال ترین تا حال برخورد نکردم - با کلاس ترین همه - شیطون ترین ستاره 193 - مودب ترین همه - خجالتی ترین :ws52: - درسخون ترین مامانم - حرفه ای ترین همه میدونم این سوال آخر سخت بود ولی باید جواب بدی و اگه خواستی اسم چند نفرم بنویسی عب نداره سخت بود نابودم کرد نکنه میخوای یک یک جنگ بر علیه من بر پا کنی 10- فک میکنی وقتی که تو انجمن صرف میکنی مفید هستش یا فقط طبق عادت میای انجمن مفید بوده حداقل این جریان بردن من به دوران دانشجوییم بوده همین دیگه اگه سوالی دیگه ای هست در خدمتیم عباس جان لطف کردی باز هم در خدمتیم اگه باز هم بیای خوشحال میشم 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ دلیل اون شکلکایی که بر بچه ها گذاشتی چیه؟به نظرم با برخوردایی که با بچه ها کردم فکر کردم روحیهشون این جوری باشه امیوارم که درست حدس زده باشم و به کسی توهین نکرده باشم چجوری باید بفهمیم موتور دو فاز شده؟؟ من الان جوابی که یادم میاد اینه که موتور از کار میوفته و یا سیم پیچ اون میسوزه وطریقه تست اون هم میشه خیلی راحت با فاز متر فهمید که توی سه فاز برق هست یا نه حالا نمیدونم درست گفتم یا نه اهل قهوه خونه رفتن و قلیون هستی؟؟ قهوه خونه نه ولی قلیون میکشم تو قم که یه مدت رفت و آمدی داشتیم....بچه های شا ابراهیم و اسمال آباد زنبیل آباد گرفته تا.... یادش بخیر خوبه پس قم رو بلدی چرا برق خوندی؟؟ من علاقه شدیدی به الکترونیک داشتم به خاطر همین دیگه رفتم رشته برق اگه برگردی به قبل دوباره برق میخونی و همین راهتو ادامه میدی؟؟ بله چون واقعا برق و الکترونیک را دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ شکلکای باحالی انتخاب کردی مجید ولی قرار بود در کنار شکلکا نظرتم بگی راجع بهشون خدا حفظشون کنه ایشالا گل پسراتو 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ خیلی خیلی لطف کردی واقعا خوشحال شدم که شما امدی و صندلی منو روشن کردی منتظرت هستم اگه باز هم سوالی داری من در خدمتم میشه که من عکس نذارم نه خير. اتفاقا حتما بايد بزاري.نزار عصباني شم. اين دفعه1000000000000000000سوال ميزارما:gnugghender::gnugghender::gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ شکلکای باحالی انتخاب کردی مجید امید وارم که به کسی توهین نکرده باشم ولی قرار بود در کنار شکلکا نظرتم بگی راجع بهشون دیگه شکلک ها نظر من هست دیگه نظر نمیخواد خدا حفظشون کنه ایشالا گل پسراتو ممنون داش عباس انشاالله عروسی شما 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ نه خير. اتفاقا حتما بايد بزاري.نزار عصباني شم. اين دفعه1000000000000000000سوال ميزارما:gnugghender::gnugghender::gnugghender: اجازه عکس گذاشتن رو از مسئولین بگیر چشم میگذارم 4 لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ به به ببین کی نشسته روی صندلی داغ سلام داش مجید هم نام خودم ودوست گرامی خوبی صندلی داغ چه جوره من چنتا سوال از تعمیرات تلوزیون ازت میکنم 1اگه روی صفحه تلوزیون خطهای افقی باشه یا تصویر به صورت افقی همراه با خط و جمع شئن تصویر باشه نشانه چیست 2اگه روی لامپ تصویر یک خط افقی باشه نشانه چیست 3 اگه روی لامپ تصویر خط عمودی باشه نشانه چیست 4ما یک تلوزیون داریم تغذیه فعال ولی ولتاژ115 به ترانزیستور خروجی های ولتاژ نمیرسه دلیلش چیه 5یک تلوزیون دیر روشن میشه دلیلش چیه 6اگه تلوزیون روشن نشه چه جوری عیب یابی میکنی 7فرکانس پایه بیس ترانزیستور خروجی های ولتاژ چند هرتز است 8ولتاژ هیتر یا فیلامان لامپ تصویر تلوزیون های رنگی چند ولت است 9یک تلوزیون ناسیونال 20اینچ از این قدیمیها کنال یابی که میکنیم کانال را زخیره نمیکنه دلیلش چیه 10اگه استیار 6707بسوزه میشه به جای پایه هایی که ولتاژ میاد چه ترانزیستوری گذاشت 11مقدار مقاومت یوک در قسمت افقی و عمودی چه قدره 12اگه گیرنده دیجیتال در بعضی از شبکه ها ری استار میکنه چه جوری میشه به صورت دستی این عیب رو برطرف کرد 13تغذیه گیرنده های دیجیتال چنتا ولتاژ خروجی دارند 14در یک دی وی دی اگه ولتاژها درست باشه واز سالم بودن ای سی اصلی یا سی پی یو دستگا ه مطمئن باشی چه کار باید کرد 16 توی یک دی وی دی سی دی های dvdرا نمیخونه ولی وی سی دی را میخونه اپتیک را هم عوض کردیم باز هم همینطوره دو راه تعمیر هست هر دوراه را توضیح بده 17توی تلوزیون سونی تصویر از وسط گوشه ها جمع شده عیب رو توضیح بده فعلا همین ها رو جواب بده بعدا میام 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ به به ببین کی نشسته روی صندلی داغ سلام داش مجید هم نام خودم ودوست گرامی سلام اقا مجید دوست خوب خوبی ممنون صندلی داغ چه جوره خوبه سلام داره خدمتت من چنتا سوال از تعمیرات تلوزیون ازت میکنم بپرس 1اگه روی صفحه تلوزیون خطهای افقی باشه یا تصویر به صورت افقی همراه با خط و جمع شئن تصویر باشه نشانه چیست این عیب معمولا برای خازنهای قسمت ورتیکاله اگه جم شدن هم داشته باشه خازن تغذیه ورتیکال باید وحتما عوض بشه 2اگه روی لامپ تصویر یک خط افقی باشه نشانه چیست این هم مربوط به ورتیکال است یا ای سی سوخته یا ولتاژی که به ای سی میا د قطع شده 3 اگه روی لامپ تصویر خط عمودی باشه نشانه چیست نشانه قطع شدن یوک افقی است 4ما یک تلوزیون داریم تغذیه فعال ولی ولتاژ115 به ترانزیستور خروجی های ولتاژ نمیرسه دلیلش چیه دوتا دلیل داره یا ترانس های ولتاژ خراب شده یا ترانزیستور خروجی سوخته 5یک تلوزیون دیر روشن میشه دلیلش چیه خازن استارت توی قسمت تغذیه خراب شده باید تعویض بشه ولی اگه دیر تصویر بیاد این عیب مربوط به لامپ تصویر است 6اگه تلوزیون روشن نشه چه جوری عیب یابی میکنی اول از همه قسمت تغذیه چک کردن فیوز بعد اگه سالم بود چک کردن ترانزیستور خروجی های ولتاژ اگه فیوز سالم نبود چک کردن پل دیود پی تی سی و در اخر چک کردن ترانزیستور یا استیار تغذیه اگه اینها سالم بودن و فیوز هم سالم بود ودر خروجی چک ولتاژ داشتیم ولی یکی از ولتاژها نبود تست دیودهای خروجی چک واگه همه سالم بود ای سی جنگل و سیستم 7فرکانس پایه بیس ترانزیستور خروجی های ولتاژ چند هرتز است 15 8ولتاژ هیتر یا فیلامان لامپ تصویر تلوزیون های رنگی چند ولت است 6ولته که از ترانس های ولتاژ تامین میشه و به صورت acبه لامپ میرسه 9یک تلوزیون ناسیونال 20اینچ از این قدیمیها کنال یابی که میکنیم کانال را زخیره نمیکنه دلیلش چیه if را که نزدیک ای سی سیتم است را باید به مقدار خیلی کمی تعقیر داد تا روی کانال مورد نظر ایست داشته باشه اون رو ذخیره کنه این عیب علاوه بر ناسیونال روی تلوزیونهای قدیمی مثل سامسونگ necبلر هم هست 10اگه استیار 6707بسوزه میشه به جای پایه هایی که ولتاژ میاد چه ترانزیستوری گذاشت ترانزیستور bu508را جای سه عدد پایه هایی که ولتاژاصلی که از خود تغذیه میاد میشه گذاشت 11مقدار مقاومت یوک در قسمت افقی و عمودی چه قدره افقی به نظرم 4.7اهم وعمودی 11اهم 12اگه گیرنده دیجیتال در بعضی از شبکه ها ری استار میکنه چه جوری میشه به صورت دستی این عیب رو برطرف کرد این عیب الان روی گیرنده های ایسن است خیلی راحت واسون است شما توی تنظیمات دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید درست میشه این عیب توی قم اول روی کانال 3 بود و جدیدا هم امده روی کانال 5 13تغذیه گیرنده های دیجیتال چنتا ولتاژ خروجی دارند بستگی داره به نوع گیرنده ولی معمولا یک 5ولت ویک 3ولت ویک 9ولت دارن 14در یک دی وی دی اگه ولتاژها درست باشه واز سالم بودن ای سی اصلی یا سی پی یو دستگا ه مطمئن باشی چه کار باید کرد باید ایسی برنامه اون رو فلش کنیم ومعمولا راه میوفته 16 توی یک دی وی دی سی دی های dvdرا نمیخونه ولی وی سی دی را میخونه اپتیک را هم عوض کردیم باز هم همینطوره دو راه تعمیر هست هر دوراه را توضیح بده یکی از راهها اینه که ای سی برنامه اون رو فلش کرده و برنامه جدید ریخت توی ایسی یکی از راهها هم تعویض خازنها ی صافی خروجی تغذیه است معمولا با دادن برنامه مشکل حل میشه 17توی تلوزیون سونی تصویر از وسط گوشه ها جمع شده عیب رو توضیح بده این عیب توی قسمت اوست وست است معمولا این عیب برای تلوزیونهای سونی با اینچهای بالا اتفاق میوفته برای تعمیر ان باید این کارهارو انجام داد یک ترانزیستور بغل سلفهای زیر ترانس های ولتاژرو عوض کنید وحتما همون شماره رو به کار ببرید و مشابه اون اصلا جواب نمیده وبغل همون ترانزیستو ر یا سلف است که روی یک فریت پیچیده شده باید اون سلف رو حتما بپیچید چون اون سیم از وسط راه قطع کرده واتصال است مقدار دور ان هم فکر کنم 570دور باشه با سیم 20لاکی فعلا همین ها رو جواب بده بعدا میام اگه سوالی داری میتونی تو پروفم از خودم بپرسی خوشحال شدم دوست گلم 6 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ اجازه عکس گذاشتن رو از مسئولین بگیر چشم میگذارم از مسئولين محترم خواهش كردم اجازه بدن اما هنوز جوابي بهم ندادن حداقل با شكلكها بگو چه شكلي هستي 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ سلام 1) چرا برق ؟ چرا یه رشته ای دیگه نــــــه؟ 2) چرا الکترونیک؟ 3) به فوتبال علاقه دارین؟ خارجی چه تیمی؟ ایرانی چه تیمی؟ 4) نظرتون در مورد نواندیشان و مدیریتش؟ 5)نظرتون درمورد مدیریت تالار برق؟ همین دیگه ، اهل صندلی داغ نیستم دیگه مجددا مرسی از دعوتت:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ سلام سلام ستاره خانم سرافراز کردین بنده را 1) چرا برق ؟ چرا یه رشته ای دیگه نــــــه؟ علاقه چون من از بچه گی به برق علاقه خاصی داشتم یادمه یک بار اون زمان بچه گیم چون توی دوران بچگی من مصادف شده بود جنگ و بمب بارانها توی دست ما پوکه های اسلحه زیاد بود خلاصه من هم یک پوکه زده هوایی رو برداشته بودم و اون رو روی کامیون اسباب بازی گذاشته بودم یک بار به سرم زد اگه به پوکه برق وصل کنیم وصل برق باعث پرتاب پوکه میشه خلاصه رفتم یک سیم برق پیدا کردم و سر سیمها رو لخت کردم سیم رو گذاشتم روی پوکه و طرف دیگه رو زدم توی برق توی برق زدن همان و پریدن فیوز هم همان وکتک مفصلی خوردن هم همان 2) چرا الکترونیک؟ الکترونیک چون من واقعا به او به چشم یک دوست نگاه میکردم و همراه به خاطر همین ادامه دادم 3) به فوتبال علاقه دارین؟ خارجی چه تیمی؟ ایرانی چه تیمی؟ خیلی زیاد نه وقت داشته باشم نگاه میکنم ولی دنبال اینکه کدوم تیم برنده شد و کدوم تیم صدر نشینه اصلا نیستم خودم چرا بازی میکنم تیم ایرانی من چون کری خوندن رو دوست دارم و داداشم طرف داره پیروزی بود من هم مجبور شدم طرفدار استقلال باشم از تیمهای ملی هم به بازی تیم ملی برزیل و المان علاقه دارم 4) نظرتون در مورد نواندیشان و مدیریتش؟ انجمن نو اندیشان :من توی بعضی از سایتها رفتم و توی انجمن اونها ولی از محیط انجا اصلا خوشم نیومده چه از اعضا و چه از مدیریتش و چه از محتوای تاپیکها و چه از فعالیتهای اعضا اون انجمنها تا اینکه یک روز دنبال یک مطلب میگشتم که به انجمن نو اندیشان اشنا شدم توی دو سه روز اول که نگاه به اعضا ومطالب توی انجمن انداختم دیدم جای بسیار متفاوتی است با بقیه انجمنها حتی مدیرها ی انجمن مثل یک دوست برخورد میکنند ولی توی انجمنهای دیگه به عنوان مسئول برخورد میکنند خیلی خشک و غیر منطقی 5)نظرتون درمورد مدیریت تالار برق؟ من از وقتی امدم توی انجمن اولین کسی که به من پیام داد عباس اقا بود اون موقع یادمه با اسم hilo بود بعد از اون با اقا پیمان اشنا شدم که ایشون هم خیلی خیلی فعال بودن بنا به مصلحتی اقا پیمان نخواستن ادامه بدن که عباس اقا شدن مسئول تالار برق از وقتی هم که مسئول شدن واقعا فعالیت خوبی دارن هم برای راهنایی بچه ها هم فرد مسئولیت پذیری هستند من که از ایشون راضی هستم همین دیگه ، اهل صندلی داغ نیستم دیگه لطف کردین خیلی خیلی خوشحال شدم :hapydancsmil: مجددا مرسی از دعوتت:icon_gol: خیلی خیلی لطف کردی امدی :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ اجازه عکس گذاشتن رو از مسئولین بگیر چشم میگذارم به مسئولين محترم گفتم. گفتند اشكالي نداره.خيلي از بچه ها از عكسهاي خودشون براي آوارتاشون استفاده ميكنن. پس ديگه بهانه نيار داش مجيد.ميدونم چالش سختيه. ولي بايد انجامش بدي چون ستاره خانم ميخواد.لطفا منو عصباني تر نكن:gnugghender:.مرسي 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ داش مجيد خودت خواستي:gnugghender: 1- تلخ ترین و شیرین ترین خاطره عمر؟ 2-اگر در محل کنونی زندگی ات نباشی کجا را انتخاب میکنی؟چرا؟ 3-خودتو گرفتی؟گرفتنت؟چرا؟ 4-چه بلاهایی سر حیوانات اوردی؟ 5-یک سوال سخت از خودت بپرس! 6-چند تا زبان میدونی؟ 7-سرگرمی های اصلی ات؟پاتوقت برای تفریح؟ 8-چه موقع خانمها برات اعصاب خرد کن میشن؟ 9-افکار شیطانی عمرت؟ 10-از اقدامات خارق العاده ات! 11.از چی پشیمونی؟از چی حسرت میخوری؟ 12روزهای سخت زندگی ات؟ 13-یک جمله تکاندهنده بگو؟ 14-ازدواج موقت؟ 15-عصر روز تعطیل چه شکلی میشی؟ 16-کی غیر قابل تحملی؟ 17.بازداشت یا دادگاهی شدی؟چرا؟ 18-در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ 19-چپ دستی یا راس دست؟ 20-تجربه مشروب داشتی؟اگه اره نوعشو بگو و اخرین استفادت کی بوده؟ 21-راست میگن عدد ۱۳ نحسه؟ 22-دوست داری چه حیوونی تو خونه داشته باشی؟ 23-مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟ 24-خدا یعنی؟ 25-سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟ 26.یک عکس که خیلی بهش علاقمندی رو اینجا بذار؟ 27-بزرگترین شانسی که تو زندگیت آوردی چی بوده! 28-بزرگ ترین بد شانسی چه طور!؟ 29-بزرگترین سوتی عمرت رو بگو ! 30-کدوم یکی از سوالاتی که من کردمو بیشتر دوست داشتی.؟و از پرسيدن كدوم سوال يه جورايي ناراحت شدي يا بهت برخورد؟ صندلی داغ بود؟يا داغ ترش كنم؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده