رفتن به مطلب

مخمر آبجو


ارسال های توصیه شده

مخمر آبجو و يا مخمر تغذيه اي سلولهاي خشك شده و غير فعال مخمري بنام saccharomyces cerevisiae ميباشد. منظور از غير فعال اينست كه خاصيت تخمير كنندگي خود را از دست داده است. مخمر ها جزو قارچهاي تك سلولي ميباشند. مخمر ساكارومايسس سروزيه در تهيه مشروبات الكلي و ور آمدن خمير نان در نانواييها و شيريني پزيها مورد استفاده قرار ميگيرد. اما از آنجايي كه اين ماده ارزش تغذيه اي بالايي دارد به عنوان مكمل غذايي نيز عرضه ميگردد. مخمر آبجو معمولا طعمي بسيار تلخ دارد.

 

 

 

تركيبات مخمر آبجو

1-مخمر آبجو حاوي تمام ويتامينهاي گروه b ميباشد به غير از ويتامين b12، مگر اينكه مخمر آبجو با اين ويتامين نيز غني سازي شده باشد. ويتاينهاي b شامل: تيامين(b1)، ريبوفلاوين(b2)، نياسين(b3)، پانتوتنيك اسيد(b5)، پيروكسيدين(b6)، فوليك اسيد و يا فولات(b9) ، بيوتين(h) .

2-مخمر آبجو حاوي 16 نوع اسيد آمينه ميباشد كه تمام اسيدهاي آمينه ضروري را شامل ميگردد. در هر 30 گرم مخمر آبجو 16 گرم پروتئين وجود دارد.

3- مخمر آبجو حاوي 14 نوع مواد معدني ميباشد بويژه كروم ، فسفروسلنيوم. روي، آهن، مس، منيزيوم، منگنز و پتاسيم ديگر مواد معدني موجود در مخمر آبجو ميباشند.

4-كروم موجود در مخمر آبجو بهترين منبع غذايي كروم محسوب ميگردد.

5- مخمر آبجو حاوي فيبر نيز ميباشد. در هر 30 گرم از مخمر آبجو 6 گرم فيبر موجود است.

6- مخمر آبجو حاوي بتا گلوكان ميباشد. بتا گلوكان يك آنتي اكسيدان قوي بوده و در تقويت سيستم ايمني بدن بسيار موثر است.

7- مخمر آبجو حاوي نوكلئيك اسيدها و نوكلئوزيدها ميباشد. بويژه ريبونوكلئيك اسيد(rna) و اينوزين.

 

 

 

خواص مخمر آبجو

1- نوكلئيك اسيد ها و نوكلئوزيدها ترميم بافتها را تسريع كرده و روند پيري را كند ميسازند.

2- سلنيوم موجود در مخمر آبجو خاصيت ضد سرطاني دارد، از سلولهاي كبدي محافظت ميكند و يك آنتي اكسيدان قوي ميباشد كه از امراض قلبي-عروقي پيشگيري ميكند.

3- كروم موجود در مخمر آبجو داراي خواص: تنظيم سطح قند خون (كاهش قند خون)-كاهش گلوكز ناشتا و بهبود تحمل گلوكز در افراد ديابتي با افزايش حساسيت سلولها به انسولين-كاهش چربيهاي بدن و افزايش توده عضلاني (در صورتي كه با ورزش و رژيم غذايي متعادل همراه باشد) - كاهش كلسترول و تري گليسريدهاي خون-كاهش سطح كلسترول بد(ldl) وافزايش سطح كلسترول خوب(hdl).

4- افزايش اشتها-افزايش سطح انرژي بدن-رفع خستگي-كمك به ترميم بافتهاي آسيب ديده-تقويت سيستم ايمني و عصبي-حفظ و بهبود سلامتي پوست، مو، چشمها، دهان، كبد ومجاري گوارشي. از ديگر فوايد مخمر آبجو ميباشد.

4-ويتامينهاي گروه b در متابوليسم كربوهيدراتها، چربيها وپروتئينها نقش دارند.

5- از مخمر تغذيه اي ميتوان در درمان ويا پيشگيري بيماريها واختلالات زير بهره گرفت: استرس، افسردگي، خستگي مزمن، بيماريهاي عودكننده، آكنه مزمن، اگزما، اسهال، سرماخوردگي، سرفه و گلودرد وسوء هاضمه.

6- مصرف مخمر آبجو فلور طبيعي روده را تغيير داده و باكتريهاي مفيد روده را افزايش و باكتريهاي مضر و بيماريزاي روده را كاهش ميدهد.

7- مصرف مكمل مخمر آبجو كمك ميكند تا راحت تر به خواب رويم. نياسين و پيروكسيدين موجود در آن ترشح سروتونين را در مغز افزايش ميدهد.

8-فيبر موجود در مخمر آبجو در بر طرف كردن يبوست موثر است.

 

 

 

موارد منع مصرف

1-افراد مبتلا به نقرس نبايستي از آن استفاده كنند.

2- زنان باردار و يا شيرده بهتر است از مصرف آن خودداري كنند، مگر زير نظر پزشك.

3-افرادي كه سيستم ايمني بدنشان خيلي ضعيف است بايستي از مصرف آن خودداري كنند.

 

 

 

تداخلات احتمالي و عوارض

 

1-به ندرت در برخي افراد ايجاد آلرژي ميكند.

2- مصرف همزمان اين مكمل با داروهاي بازدارنده اكسيداز تك آمين (موجود در داروهاي پاركينسون وضد افسردگي) موجب افزايش فشار خون ميگردد.

3-مكمل مخمر آبجو اثر داروهاي ويژه ديابت را تقويت كرده و موجب كاهش قند خون و هيپوگليسمي ميگردد.

4- افرادي كه به تازگي مصرف اين مكمل را آغاز كرده اند ممكن است دچار نفخ گردند. براي جلوگيري از اين عارضه بهتر است مصرف آن را با دوز پايين شروع كرده و بتدريج دوز مصرفي آن را افزايش دهند.

5-ممكن است در موارد نادر ميگرن را تشديد كند.

 

 

 

اشكال دارويي

رشته، پودر، قرص، كپسول و محلول.

 

 

 

دوز مجاز مصرفي

معمولا دوز مصرفي روزانه آن 2-1 قاشق غذاخوري (شكل محلول) و از 2 تا 8 قرص متغير ميباشد. با اينكه مصرف دوز بالاي اين مكمل عوارض خطرناكي در برندارد اما بهتر است از مصرف بيش از اندازه آن خودداري كنيد.

 

نكته: از مصرف مخمر نان و يا مخمر آبجو فعال خودداري كنيد چرا كه مخمر فعال بر خلاف مخمر غير فعال ويتامينهاي گروه b و ساير مواد مغذي را از بدن دفع كرده و همچنين نفخ آور نيز ميباشند .

لینک به دیدگاه

قرص مخمر آبجو چیست ؟ قرص مخمر باعث اشتها زایی میشود به این ترتیب چون داری منابع غنی از ویتامین ب و همچنین باعث افزایش متابولیسم سوخت و ساز قند خون بدن شده و باعث میشود چربی به انرژی تبدیل شود و فرد را تحریک به دریافت انرژی بیشتر میکند.قرص مخمر آبجو از قارچ ساکارمیسس سیروزیا تولد میشود . که باعث تخمیر در آب جو میشود. مخمرهای آبجو منبع غنی از ویتامینهای گروه (ب) میباشد. و دارای ویتامینی به نام کروم میباشد که یکی از مواد معدنی بسیار لازم برای ورزشکاران است به علت اثر مهمی که بر روی کبد و تبدیل چربیها به انرژی دارد .

 

 

اگر برای چاق شدن و افزایش وزن به دنبال تهیه قرص مخمر آبجو هستید پیشنهاد میکنم اول مقاله

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را بخوانید.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
که به صورت قرص و پودر و شربت این روزها یافت میشود یک محصول کاملاً گیاهی است که دارای ارزش غذائی بالای است.توجه کنید مخمر آب جو باعث چاق شدن نمیشود بلکه با وجود ویتامینهای درون آن یک مکمل ویتامینی برای فرد به شمار میرود و هم چنین باعث اشتها آوری فرد میشود.

 

از اثرات مثبت مخمد آب جو میتوان کاهش افسردگی و استرس و خستگی نام برد .

 

به علت کاهش قند خون برای بیماران دیابت هم مفید است.به این صورت چون منبع مهم ویتامینهای گروه ب است باعث میشود قند خون سوخت و سازش و سریعتر انجام بده و انرژی مورد نیاز برای سلول های عضلانی و عصبی تامین نماید.( به علت داشتن کروم )

 

یکی از منابع بیوتین است که برای تقویت ناخن ها و مو بسیار مفید است..

 

استفاده از این قرصها باعث افزایش حافظه میشود و پیری را به تاخیر می اندازد

 

مخمر آب جو غنی از مواد معدنی ماندد آهن و مس و فیبر و .... برای بدن میباشد.

 

برای سیستم دفاعی بدن خیلی موثر است چون حاوی آنتی اکسیدان بتا گلوكان میباشد.

 

به علت داشت فیبر باعث رفع یبوست میشود.

 

باعث بهبود عملکرد روده با استفاده از افزایش باکتریهای مفید روده و کاهش باکتریهای مضر روده.

 

 

موارد منع مصرف:

 

افراد مبتلا به بیماری نقرس

 

زنان شیر ده مگر زیر نظر پزشک

 

افرادی که سیستم دفاعی بدنشون خیلی کمه یعنی در واقع سلولهای سفید بدنشون کم هستش که با انجام آزمایش خون میتونید اونو بفهمید.

لینک به دیدگاه

مخمر آبجو

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
نوعی قارچ بنام ساکارومیسس سیروزیا بدست می آید،که سبب تخمیر آبجو میشود.انواعی
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آن برای تخمیر و تولید نان به کار می روند که روی
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مخمر آبجو نامیده می شوند.طی سالیان متمادی مخمر آبجو بعنوان یک مکمل غذایی استفاده شده است.مخمرهایی که به عنوان مکمل غذایی استفاده می شوند،بعد
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رویانده شدن،خشک و پودر می شوند و بعد
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
گرفتن تلخی آن به صورت قرص به بازار عرضه می شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...