Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل ۱گرم چربی در هر ۳۰گرم گوشت است، لذا کسانی که دارای رژیم غذایی کم چربی هستند، می توانند از آن استفاده کنند. 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک موردنیاز روزانه را تأمین می کند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1 B3 B6 و B12 و اسیدآمینه تریپتوفان است. بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می کند، از سرطان جلوگیری می کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد، سیستم ایمنی را تقویت می کند. گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند. حال هر یک از اثرات مفید گوشت بوقلمون بر سلامتی بدن را به طور جداگانه برایتان توضیح می دهیم. - کاهش کلسترول بد خون: قسمت روشن تر گوشت بوقلمون که بدون پوست باشد، دارای چربی، چربی اشباع و کلسترول کمتری از گوشت مرغ و گاو است. - جلوگیری از سرطان: اسیدآمینه تریپتوفان برای فعالیت سلول های T لازم است. سلول های T یک نوع از سلول های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول های سرطانی را از بین می برند. در فقدان تریپتوفان، سلولT فعال می میرند. - ایجاد آرامش و سرحالی: ناقلین عصبی از اسیدهای آمینه تشکیل می شوند و ناقل عصبی به نام «سروتونین» از اسیدآمینه تریپتوفان تشکیل شده است. سروتونین باعث سرحالی و آرامش در بدن می شود. لذا مصرف غذاهایی مثل بوقلمون باعث سرحالی می شود. - تقویت سیستم ایمنی بدن مدارک زیادی وجود دارد که نشان می دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یک مطالعه روی موش ها نشان داد که متابولیت های تریپتوفان (مولکول های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می شوند. بیماری ام اس یک نوع بیماری مربوط به سیستم ایمنی بدن است. - افزایش هورمون تستوسترون پروتئین موجود در گوشت بوقلمونی که به طور طبیعی (بدون استفاده از مواد شیمیایی و هورمونی) پرورش داده شده است، میزان هورمون تستوسترون را در بدن آقایان، درحد مطلوب نگه می دارد. ولی هورمون هایی که در پرورش بوقلمون های صنعتی استفاده می شوند، تولید هورمون استروژن (هورمون زنانه) را افزایش و هورمون تستوسترون را کاهش می دهند. - بهبود کم خوابی اسیدآمینه تریپتوفان نقش مهمی در خوابیدن دارد و باعث بهبودخواب در مبتلایان به بی خوابی مزمن می شود. ¤ هشدارها: ۱- گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند. ۲- گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند. ۳- بوقلمون هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند. ۴- تقریباً تمامی چربی بوقلمون در پوست آن است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن تر (سفید) آن دارد. از قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا کنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است گوشت روشن تر آن را مصرف کنند. منبع : salamatnews.com 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ بوقلمون ؛ گوشتی با طعمهای مختلف استفاده از گوشت بوقلمون چند سالی است كه در كشور ما افزایش یافته و اغلب آن را در قفسه مواد پروتئینی فروشگاههای بزرگ به صورت تكههای ران و سینه بستهبندی شده یا به صورت درسته در برخی مغازههای عرضهكننده گوشت مرغ میبینیم، اما سوال اینجاست، با توجه به قیمت بالای گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ، آیا وارد كردن این گوشت به برنامه غذایی مفید است؟ بوقلمون پرندهای از نژاد قرقاولان و بزرگترین و سنگینوزنترین پرنده خانگی است. گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است. 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه رانها قرار دارد. هریك از این گوشتها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند. گوشت سینه و بالها سفید و لذیذ و از نظر مزه شبیه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن كه اغلب در رانها یافت میشود، بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شكاری را دارد.افزایش حجم توده گوشت قسمتهای سینه و ران نسبت به حجم استخوان و در نتیجه ضایعات كمتر نسبت به گوشتهای مشابه ویژگی برجسته بوقلمون است. گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژهای كه دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمیدهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، كمترین سطح كلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامینهای a، b1، b3، b6، b12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار میرود. یكی از ویژگیهای منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشتهای سفید، ویتامین a و نقش مهم تقویت سیستم ایمنی آن است كه بویژه در فصل سرما، مصرف آن به كودكان و سالمندان توصیه میشود. توصیهها گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی كمی دارد و در هر 100 گرم آن تنها یك گرم چربی موجود است. تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود است و گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری نسبت به گوشت سفید آن دارد. بنابراین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است از گوشت سفید سینه این پرنده استفاده كنند. بد نیست بدانید گوشت سفید بدون پوست بوقلمون چربی اشباع و كلسترول كمتری از گوشت مرغ و گاو دارد. این گوشت به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح بیشتر سروتونین كمك كرده و باعث سرحالی و آرامش در افراد دچار علائم افسردگی موقت میشود. مصرف 150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسیدفولیك مورد نیاز روزانه را تامین كرده و مصرف مقدار متعادل آن برای خانمهای باردار مفید است. اسید آمینه تریپتوفان موجود در گوشت بوقلمون به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن میتواند علائم بیماری اماس را كاهش دهد، نقش مهمی در خوابیدن دارد و باعث بهبود خواب در مبتلایان به بیخوابی مزمن میشود. این گوشت اگر فاقد مواد هورمونی باشد، میتواند میزان هورمون تستوسترون را در بدن آقایان در حد مطلوب نگه داشته و منجر به افزایش عملكرد جنسی و افزایش گلبولهای قرمز خون شده و از پوكی استخوان جلوگیری كند. بوقلمونها به دلیل پاهای فعال در ناحیه رانها دارای رگهای خونی بسیاری هستند. این رگها حاوی هموگلوبینهای حاوی آهن هستند كه اكسیژن را به ماهیچهها میرسانند. بنابراین هرچه رنگ ماهیچه ران تیرهتر باشد مصرف آن برای كسانی كه كمبود آهن دارند مفیدتر است. اسید آمینه موجود در گوشت بوقلمون میتواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری كرده و با كمك به عملكرد كبد، سموم بدن را دفع نماید. مراقب باشید گوشت بوقلمون دارای مقدار كمی اگزالات است. بنابراین بیماران مبتلا به سنگ كلیه اگزالاتی باید در مصرف آن محتاط باشند. این گوشت به دلیل حاوی بودن اسید آمینه پورین در مبتلایان به نقرس باید به میزان بسیار كممصرف شود. گردآوری : گروه سلامت سیمرغ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده