en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ با سلام دوبااره یه پروژه ای در s7300 نوشته شده دانلودش کردم الان خودم هم آخرین ورژن s7 رو هم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا برنامه من این پروژه رو نمی شناسه؟ با چی بازش کنم؟ این error رو نشون میده: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ اینطور که پیغام ارور میگه، زبان ویندوز رو باید روی فارسی بزاری اسم پروژه به انگلیسی نوشته شده یا فارسی ؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ مشکل حل شد زبان ویندوز رو فارسی کردم. حالا از کجا باید برنامه رو run کنم؟ تا ببینم برنامه چگونه کار می کنه؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ مشکل حل شد زبان ویندوز رو فارسی کردم. حالا از کجا باید برنامه رو run کنم؟ تا ببینم برنامه چگونه کار می کنه؟ از دوستان خواستم اگه کار کردن پاسخ بدن 3 نقل قول لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ برنامه رو باز کردم ولی نمی دونم چرا این گزینه سیمولیتر باز نمیشه تا برنامه رو دانلود کنم و آدرس بدم اجرا بشه.؟؟؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ از دوستان خواستم اگه کار کردن پاسخ بدن دوست من برنامه روکه باز می کنی باید سیمولاتور رو هم فعال کنی از بالای پنجره برنامه دکمه download رو میزنی تا برنامه روی سیمولاتور بارگذاری بشه بعد از سیمولاتور run رو میزنی 2 نقل قول لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ برنامه رو باز کردم ولی نمی دونم چرا این گزینه سیمولیتر باز نمیشه تا برنامه رو دانلود کنم و آدرس بدم اجرا بشه.؟؟؟ دوست من برای رفع این مشکل کرک برنامه رو نصب کن کرک برنامه رو باز کن فایل Simatic_EKB رو اجرا کن از پنجره که باز میشه یه دور تیک بزن برای short name دکمه install short رو بزن همین کار رو برای install long و install key هم تکرار کن مشکل حل میشه 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .