مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 14 دی، 2013 به نظر شما این تصاویر واقعی هستند یا نقاشی های برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فوق حرفه ای … آثار سه بعدی بسیار زیبا که توسط هنرمند با استعداد Keng Lye در ظروف سفالی و … طراحی شده و تشخیص آنها را از واقعیت کمی سخت نموده است ، این سبک نقاشی برای اولین بار توسط هنرمن 22
ستاره193 4133 ارسال شده در 14 دی، 2013 فوق العادست خيلي هاشون محشر بود.واقعا نتونستم تشخيص بدم نقاشيه 4
masi eng 47044 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 به نظر شما این تصاویر واقعی هستند یا نقاشی هایفوق حرفه ای … آثار سه بعدی بسیار زیبا که توسط هنرمند با استعداد Keng Lye در ظروف سفالی و … طراحی شده و تشخیص آنها را از واقعیت کمی سخت نموده است ، این سبک نقاشی برای اولین بار توسط هنرمن شبیه این ژله های امروزیه.. که جدیدا درست میکنن.. من بلدم. ولی اینا رو نه ها در حد منظره.. منو دعوت نکردی ولی خودم اومدم.... خیلی قشنگ بودن خیلی خیلی خیلی...........دوست دارم دایی. عزیزمی. 3
سامره حاجیان 69 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 به نظرمن نقاشیه آخه یه جورایی از چندبعدکه نگاه کنی یه سردرگمی ایجادمی کنه که تصاویر واقعی اینطورنیستن. 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 11 تیر، 2014 کاش بجای کشتن ماهی های قرمز توی تنگ از این نقاشیها یکی بود عیدا میزاشتیم کنار هفت سین خونمون قشنگ بود 1
ارسال های توصیه شده