رفتن به مطلب

Modelling of sugar drying in a countercurrent cascading rotary dryer from stationary profiles of temperature and moisture


ارسال های توصیه شده

Modelling of sugar drying in a countercurrent cascading rotary dryer from stationary profiles of temperature and moisture

 

K. Rastikian a, R. Capart a,*, J. Benchimol b

a Departement de Genie Chimique, Universite de Technologie de Compiegne, CNRS-UPRES-A-6067, BP 20529-60205 Compiegne Cedex, France

b SAINT LOUIS SUCRE, Centre de Recherches, 27550 Nassandres, France

Corresponding author *

Received 19 November 1998; accepted 24 May 1999

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...