رفتن به مطلب

Modelling of sugar drying in a countercurrent cascading rotary dryer from stationary profiles of temperature and moisture


ارسال های توصیه شده

Modelling of sugar drying in a countercurrent cascading rotary dryer from stationary profiles of temperature and moisture

 

K. Rastikian a, R. Capart a,*, J. Benchimol b

a Departement de Genie Chimique, Universite de Technologie de Compiegne, CNRS-UPRES-A-6067, BP 20529-60205 Compiegne Cedex, France

b SAINT LOUIS SUCRE, Centre de Recherches, 27550 Nassandres, France

Corresponding author *

Received 19 November 1998; accepted 24 May 1999

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...