soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام سلام سلام وقت همگي بخيير دوستان حتما متوجه شدين(نشده باشين هم الان ميشين)مدير تالار كشاورزي Hamid Ghobadi بدليل مشغله هاي زيادي ك داره،تصميم به تغيير سِمت گرفت. تو اين مدت با وجود همه گرفتارياش در مورد انجمن كوتاهي نكرد و هميشه همه ي تلاشش رو براي پيشرفت انجمن و تالار كرد. خسته نباشيد حميد جان،اميدوارم تو پست جديدت هم مث قبل خوب بدرخشي و يه تبريك ويژه به [h=1]Ghasem Zare[/h]عليرغم اينكه سرش گرم درس و پايان نامه شه سرمون منت گذاشت و مديريت تالار كشاورزي رو قبول كرد. تبريك قاسم جان،انشاله مث هميشه پرانرژي و فعال باشي من و حميد و بقيه دوستان هم سعي ميكنيم مث قبل تا جايي ك امكانش هست حضورمون رو پررنگ تر كنيم، ك دست تنها نموني اين تاپيك جهت تشكر از زحمات حميد عزيز بابت تلاش هاي چندين ساله ش در تالار كشاورزي و تبريك به قاسم عزيز جهت تغيير عنوان هستش 22 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم به هر دو عزیز حمید جان خیلی زحمت کشیده برای تالار کشاورزی !! قاسم عزیز هم به حق جایگزین شده!! موفق و پاینده باشید 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ آقا حمید خسته نباشید و ایشالله تو زندگیتونم موفق میشید آقا قاسم ایشالله موفق میشید تبریک میگم 11 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ تبريك ميگم به دوست خوبم،قاسم جون گل و آرزوي موفقيت دارم براش براي آقا حميد عزيز هم همينطور،هر جا هستي موفق باشي حميد جان 11 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام منم تبریک و خسته نباشید میگم به حمید جان و همچنین تبریک ویژه به قاسم عزیز به خاطر این عنوان جدید.ان شاالله هر دو در همه مراحل زندگیشون موفق باشن:icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ داداش خسته نباشی.. :icon_gol: امیدوارم مثل قبل دوباره پر انرژِی برگردی، البته هنوزم هستی ،اما فعالیتت بشتر بشه وتو درسات هم موفق باشی به قاسم زارع هم مجددا تبریک عرض میکنم ،ببینیم چه میکنید.مثل همیشه پر تلاش 10 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم به مدیر جدید و برای مدیر قبلی آرزوی موفقیت بیشتر دارم به امید روزی که منابع طبیعی هم مدیریت پیدا کنه.. 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ منم به نوبه هی خودم به Hamid Ghobadi خسته نباشید میگم و به Ghasem Zare هم تبریک میگم امیدوارم که روز به روز شاهد جذب و فعالیت کاربرا در بخش کشاورزی باشیم 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ تبریک و خسته نباشید. امیدورام موفق باشین:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ تبریک به قاسم عزیز و خدا قوت به حمید گل، امیدوارم در همه مراحل زندگیتون شاد و پیروز باشین:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ به به مدیران اکتیو واقعا خسته نباشید و تبریکات فراوان ما را نیز پذیرا باشید 6 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ سلام. خدا قوت قاسم خان ... دستت درد نکنه الهه جان. همیشه و همیشه همراه من بودی و هستی و خواهی بود! و من و تو همراه قاسم هستیم. این فقط یک تغییر عنوان هست و البته قاسم جان بسیار لطف کردن که قبول زحمت کردن. البته انصافا مدیریت بحق برای قاسم هست. زمان در گذر هست و زندگی بالا و پایین میشه... از همه دوستان گل که همیشه با ما بودن هم تشکر ویژه میکنم. 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ حمید جان خسته نباشید میگم بهت...امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی قاسم جان به توام تبریک میگم.. 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشید و تبریکات فراوون... با آرزوی موفقیت تو هر زمینه ای برای این دو عزیز.... 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ خیلی خیلی از همه بچه هایی که لطف داشتن تشکر میکنم و یه خدا قوت اساسی به حمید جان میگم که با توان و انرژی بالا این تالارو مدیریت میکرد و از این به بعد هم همراه تالاری که خودش سروسامون داد هست و خواهد بود... اینم شیرینی یزدی مخصوص از انواع مختلف... خواهش میکنم تعارف نکنید بفرمایید این شیرینی مخصوص مخصوص حلج خلیفه نواندیشان 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم//دیر رسیدیم.ببخشید.. دستتون درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم به دو دوست عزیز بعد یه سال ببخشید دیر شد در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
azadeh.seyedi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم به هر دو عزیز حمید جان خیلی زحمت کشیده برای تالار کشاورزی !! قاسم عزیز هم به حق جایگزین شده!! موفق و پاینده باشید سلام ببخشيد چجوری در تالار کشاورزی امکان عضويت هست? لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم آقا قاسم آقا حمید خسته نباشید امیدوارم هر دوتاتون موفق باشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده