soil eng 17164 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام سلام سلام وقت همگي بخيير دوستان حتما متوجه شدين(نشده باشين هم الان ميشين)مدير تالار كشاورزي Hamid Ghobadi بدليل مشغله هاي زيادي ك داره،تصميم به تغيير سِمت گرفت. تو اين مدت با وجود همه گرفتارياش در مورد انجمن كوتاهي نكرد و هميشه همه ي تلاشش رو براي پيشرفت انجمن و تالار كرد. خسته نباشيد حميد جان،اميدوارم تو پست جديدت هم مث قبل خوب بدرخشي و يه تبريك ويژه به [h=1]Ghasem Zare[/h]عليرغم اينكه سرش گرم درس و پايان نامه شه سرمون منت گذاشت و مديريت تالار كشاورزي رو قبول كرد. تبريك قاسم جان،انشاله مث هميشه پرانرژي و فعال باشي من و حميد و بقيه دوستان هم سعي ميكنيم مث قبل تا جايي ك امكانش هست حضورمون رو پررنگ تر كنيم، ك دست تنها نموني اين تاپيك جهت تشكر از زحمات حميد عزيز بابت تلاش هاي چندين ساله ش در تالار كشاورزي و تبريك به قاسم عزيز جهت تغيير عنوان هستش 22
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 13 دی، 2013 تبریک میگم به هر دو عزیز حمید جان خیلی زحمت کشیده برای تالار کشاورزی !! قاسم عزیز هم به حق جایگزین شده!! موفق و پاینده باشید 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 دی، 2013 آقا حمید خسته نباشید و ایشالله تو زندگیتونم موفق میشید آقا قاسم ایشالله موفق میشید تبریک میگم 11
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 دی، 2013 تبريك ميگم به دوست خوبم،قاسم جون گل و آرزوي موفقيت دارم براش براي آقا حميد عزيز هم همينطور،هر جا هستي موفق باشي حميد جان 11
FARHUD 3117 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام منم تبریک و خسته نباشید میگم به حمید جان و همچنین تبریک ویژه به قاسم عزیز به خاطر این عنوان جدید.ان شاالله هر دو در همه مراحل زندگیشون موفق باشن:icon_gol: 10
setare.blue 23086 ارسال شده در 13 دی، 2013 داداش خسته نباشی.. :icon_gol: امیدوارم مثل قبل دوباره پر انرژِی برگردی، البته هنوزم هستی ،اما فعالیتت بشتر بشه وتو درسات هم موفق باشی به قاسم زارع هم مجددا تبریک عرض میکنم ،ببینیم چه میکنید.مثل همیشه پر تلاش 10
Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 دی، 2013 تبریک میگم به مدیر جدید و برای مدیر قبلی آرزوی موفقیت بیشتر دارم به امید روزی که منابع طبیعی هم مدیریت پیدا کنه.. 9
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 دی، 2013 منم به نوبه هی خودم به Hamid Ghobadi خسته نباشید میگم و به Ghasem Zare هم تبریک میگم امیدوارم که روز به روز شاهد جذب و فعالیت کاربرا در بخش کشاورزی باشیم 9
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 13 دی، 2013 تبریک به قاسم عزیز و خدا قوت به حمید گل، امیدوارم در همه مراحل زندگیتون شاد و پیروز باشین:icon_gol: 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 13 دی، 2013 به به مدیران اکتیو واقعا خسته نباشید و تبریکات فراوان ما را نیز پذیرا باشید 6
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 14 دی، 2013 سلام. خدا قوت قاسم خان ... دستت درد نکنه الهه جان. همیشه و همیشه همراه من بودی و هستی و خواهی بود! و من و تو همراه قاسم هستیم. این فقط یک تغییر عنوان هست و البته قاسم جان بسیار لطف کردن که قبول زحمت کردن. البته انصافا مدیریت بحق برای قاسم هست. زمان در گذر هست و زندگی بالا و پایین میشه... از همه دوستان گل که همیشه با ما بودن هم تشکر ویژه میکنم. 7
zahra22 19501 ارسال شده در 14 دی، 2013 حمید جان خسته نباشید میگم بهت...امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی قاسم جان به توام تبریک میگم.. 6
One gear 7070 ارسال شده در 14 دی، 2013 خسته نباشید و تبریکات فراوون... با آرزوی موفقیت تو هر زمینه ای برای این دو عزیز.... 6
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 15 دی، 2013 خیلی خیلی از همه بچه هایی که لطف داشتن تشکر میکنم و یه خدا قوت اساسی به حمید جان میگم که با توان و انرژی بالا این تالارو مدیریت میکرد و از این به بعد هم همراه تالاری که خودش سروسامون داد هست و خواهد بود... اینم شیرینی یزدی مخصوص از انواع مختلف... خواهش میکنم تعارف نکنید بفرمایید این شیرینی مخصوص مخصوص حلج خلیفه نواندیشان 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 آبان، 2014 تبریک میگم به دو دوست عزیز بعد یه سال ببخشید دیر شد در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین 1
azadeh.seyedi 21 ارسال شده در 3 تیر، 2015 تبریک میگم به هر دو عزیز حمید جان خیلی زحمت کشیده برای تالار کشاورزی !! قاسم عزیز هم به حق جایگزین شده!! موفق و پاینده باشید سلام ببخشيد چجوری در تالار کشاورزی امکان عضويت هست?
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 تیر، 2015 تبریک میگم آقا قاسم آقا حمید خسته نباشید امیدوارم هر دوتاتون موفق باشید:icon_gol:
ارسال های توصیه شده