linktaz 285 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ اين نرم افزار كه با اكسس تهيه شده مربوط به شركت سازه گستر سايپا هستش. كاربري راحتي داره و تمامي اطلاعات قابل تعريف است.. روش استفاده: ابتدا فايل oeedb روي توي يه فولدر به نام oee قرار داده و فولدر رو در شاخه اصلي درايو c بذاريد. سپس فايل oee رو اجرا كنيد. موفق باشيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ برای کار کردن با فایل oee نیاز به پسورده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
b.maleki 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ [quote name='Ali Akbar.J']برای کار کردن با فایل oee نیاز به پسورده؟؟؟[/QUOTE] اگه پسورد پیدا کردی برا منم بفرست ممنون .. [email]b.malake@gmail.com[/email] 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اگه پسورد پیدا کردی برا منم بفرستممنون .. b.malake@gmail.com پسورد 1 هست تست کن 2 لینک به دیدگاه
mraz 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سلام. پسورد 1 چجواب نمیده که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. پسورد 1 چجواب نمیده که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رمز آن باز نمی شود چرا؟ به همون روش گفته شده در پست اول عمل کنید رمزش 1 هست مشکلی نداره 3 لینک به دیدگاه
donati 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل یالا یعنی چی پسورد جواب نمیده لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل یالا یعنی چیپسورد جواب نمیده داخل پوشه دو تا فایل هست فایل oee به محض اجرا ماکروش فعال میشه و از قسمت addin باید سطح دسترسی رو اجرا کرد که پسوردش عدد 1 هست فایل دومی oeedb پسوردش 4321 هست ، من خودم این برنامه رو بررسی کردم جداول و ارتباطاتش بیش از نیاز پیچیده هست ، معمولا فایل های اکسس هم خیلی زود خراب میشه که این فایل هم این ایراد رو داره ، چند سال پیش که تو یه شرکت تولیدی کار میکردم فایل oee رو با اکسل درست کردم که خیلی ساده تر و کاراتر بود لینک به دیدگاه
fereshteh kehtari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان سلام روش استفاده از برنامه oee رو کسی میتونه مختصر بگه؟ ممنون لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان سلامروش استفاده از برنامه oee رو کسی میتونه مختصر بگه؟ ممنون oee تو نت شاخصی است برای بررسی اثربخشی ماشین الات که از حاصل ضرب سه شاخص در دسترس پذیری، کیفیت و کارایی بدست میاد میشه در مدیریت تولید برای سنجش عملکرد سلول های کاری هم استفاده کرد 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ فاکتور و نحوه محاسبه oee برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده