linktaz 285 ارسال شده در 12 دی، 2013 اين نرم افزار كه با اكسس تهيه شده مربوط به شركت سازه گستر سايپا هستش. كاربري راحتي داره و تمامي اطلاعات قابل تعريف است.. روش استفاده: ابتدا فايل oeedb روي توي يه فولدر به نام oee قرار داده و فولدر رو در شاخه اصلي درايو c بذاريد. سپس فايل oee رو اجرا كنيد. موفق باشيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
b.maleki 11 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 [quote name='Ali Akbar.J']برای کار کردن با فایل oee نیاز به پسورده؟؟؟[/QUOTE] اگه پسورد پیدا کردی برا منم بفرست ممنون .. [email]b.malake@gmail.com[/email] 1
Lean 56968 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 اگه پسورد پیدا کردی برا منم بفرستممنون .. b.malake@gmail.com پسورد 1 هست تست کن 2
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 سلام. پسورد 1 چجواب نمیده که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رمز آن باز نمی شود چرا؟ به همون روش گفته شده در پست اول عمل کنید رمزش 1 هست مشکلی نداره 3
Lean 56968 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 فایل یالا یعنی چیپسورد جواب نمیده داخل پوشه دو تا فایل هست فایل oee به محض اجرا ماکروش فعال میشه و از قسمت addin باید سطح دسترسی رو اجرا کرد که پسوردش عدد 1 هست فایل دومی oeedb پسوردش 4321 هست ، من خودم این برنامه رو بررسی کردم جداول و ارتباطاتش بیش از نیاز پیچیده هست ، معمولا فایل های اکسس هم خیلی زود خراب میشه که این فایل هم این ایراد رو داره ، چند سال پیش که تو یه شرکت تولیدی کار میکردم فایل oee رو با اکسل درست کردم که خیلی ساده تر و کاراتر بود
fereshteh kehtari 10 ارسال شده در 26 فروردین، 2016 دوستان سلام روش استفاده از برنامه oee رو کسی میتونه مختصر بگه؟ ممنون
Lean 56968 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 دوستان سلامروش استفاده از برنامه oee رو کسی میتونه مختصر بگه؟ ممنون oee تو نت شاخصی است برای بررسی اثربخشی ماشین الات که از حاصل ضرب سه شاخص در دسترس پذیری، کیفیت و کارایی بدست میاد میشه در مدیریت تولید برای سنجش عملکرد سلول های کاری هم استفاده کرد 1
Lean 56968 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 فاکتور و نحوه محاسبه oee برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده