aliyarat 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من دنبال یک نقشه جی ای اس (gis) از نیروگاه گازی میگیرد اگر طرح یا مطلبی دارید در اختبار قرار دهید . 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من دنبال یک نقشه جی ای اس (gis) از نیروگاه گازی میگیرد اگر طرح یا مطلبی دارید در اختبار قرار دهید . نقشه ی gis؟؟؟ میتونم بپرسم تو چه کاری استفاده میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
aliyarat 18 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ در داخل نرم افزار ArcGis یک نفشه از نیروگاه گازی حال با فایل اتوکد یا نقشه که در محیط جی ای اس به نمایش دربیاد میخوام میخوام یک سری اطلاعات مثل میزان صداو... در قسمت مختلف نیروگاه در محیط جی ای اس به نمایش دربیارم. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ در داخل نرم افزار ArcGis یک نفشه از نیروگاه گازی حال با فایل اتوکد یا نقشه که در محیط جی ای اس به نمایش دربیاد میخوام میخوام یک سری اطلاعات مثل میزان صداو... در قسمت مختلف نیروگاه در محیط جی ای اس به نمایش دربیارم. فکر نکنم بتونین جایی پیدا کنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
aliyarat 18 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ دارم میگیردم بلاخره این نیروهگاه نقشه های مختلفی دارند اگر به دست برسه اینجا میزارم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ دارم میگیردم بلاخره این نیروهگاه نقشه های مختلفی دارند اگر به دست برسه اینجا میزارم یه سوال توپو رو از گوگل ارث نمیشه گرفت؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده