aliyarat 18 ارسال شده در 10 دی، 2013 سلام دوستان من دنبال یک نقشه جی ای اس (gis) از نیروگاه گازی میگیرد اگر طرح یا مطلبی دارید در اختبار قرار دهید . 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 دی، 2013 سلام دوستان من دنبال یک نقشه جی ای اس (gis) از نیروگاه گازی میگیرد اگر طرح یا مطلبی دارید در اختبار قرار دهید . نقشه ی gis؟؟؟ میتونم بپرسم تو چه کاری استفاده میشه؟ 2
aliyarat 18 مالک ارسال شده در 10 دی، 2013 در داخل نرم افزار ArcGis یک نفشه از نیروگاه گازی حال با فایل اتوکد یا نقشه که در محیط جی ای اس به نمایش دربیاد میخوام میخوام یک سری اطلاعات مثل میزان صداو... در قسمت مختلف نیروگاه در محیط جی ای اس به نمایش دربیارم. 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 15 دی، 2013 در داخل نرم افزار ArcGis یک نفشه از نیروگاه گازی حال با فایل اتوکد یا نقشه که در محیط جی ای اس به نمایش دربیاد میخوام میخوام یک سری اطلاعات مثل میزان صداو... در قسمت مختلف نیروگاه در محیط جی ای اس به نمایش دربیارم. فکر نکنم بتونین جایی پیدا کنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
aliyarat 18 مالک ارسال شده در 19 دی، 2013 دارم میگیردم بلاخره این نیروهگاه نقشه های مختلفی دارند اگر به دست برسه اینجا میزارم 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2013 دارم میگیردم بلاخره این نیروهگاه نقشه های مختلفی دارند اگر به دست برسه اینجا میزارم یه سوال توپو رو از گوگل ارث نمیشه گرفت؟ 2
ارسال های توصیه شده