Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونید وارد این پایگاه بشید و مقاله مورد نظرتون رو جستجو کنید. روی مقاله مورد نظرتون که کلیک کنید وارد یه صفحه ای میشید که مشخصات مقاله مورد نظر رو نوشته تو همین صفحه طبق عکس زیر روی گزینه Look inside وقتی کیک کنید، دو صفحه اول مقاله رو بهتون نشون میده این دو صفحه به صورت عکس و با فرمت png هستند. لینک عکس صفحه اول رو بردارید و توی نوار آدرس کپی کنید تا عکس باز بشه. مثلا به اینصورت: خب حالا برای دیدن بقیه صفحات مقاله کافیه آدرس عکس رو تغییر بدید و یکی یکی برید بالا، مثلا برای دیدن صفحه دوم مقاله ، انتهای آدرس رو از 000 به 001 تغییر میدیم تا صفحه دوم رو ببینیم و به همین صورت تا آخرین صفحه مقاله امیدوارم به دردتون بخوره، موفق باشید 18 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ من هر چی امتحان کردم جواب نداد کجاش مشکل پیدا کردین ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ وقتی صفحه رو از 2میبری بالاتر خطا میده. به نظرم هم منطقی میاد، چون اگه باز بشه که دیگه همه همین کارو میکنن هیچ کس مقاله هاشون رو نمیخره. 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ وقتی صفحه رو از 2میبری بالاتر خطا میده. به نظرم هم منطقی میاد، چون اگه باز بشه که دیگه همه همین کارو میکنن هیچ کس مقاله هاشون رو نمیخره. ولي من چندين مقاله به همين شكل دانلود كردم، نميدونم چرا براي شما خطا ميده ميشه لينك مقاله اي رو كه سعي داشتين دانلود كنيد بگيد ؟ 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ کجاش مشکل پیدا کردین ؟؟ وختی شماره صفحه رو عوض میکردم نمیاورد! 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ وختی شماره صفحه رو عوض میکردم نمیاورد! من که بدون آیپی میتونم ببینم همه صفحاتو لینک مقاله تونو اگه میشه بدید من یه امتحان کنم ببینم مشکل چیه 1 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ سلام. مثلا این مقاله رو من هرچی می زنم فقط صفحه 1و2 رو میاره بقیه اش رو نمیاره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ سلام. مثلا این مقاله رو من هرچی می زنم فقط صفحه 1و2 رو میاره بقیه اش رو نمیاره. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله درست میگید نمیدونم، تا چند روز پیش من با همین روش میگرفتم، شاید غیرفعالش کردن 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ سلام مقاله ی زیر لطفا، با تشکر Gas desulphurization by sorption of SO2 on CuO/Al2O3 solid sorbent in a counterflow multistage fluidized bed reactor: Experimental analysis and modelling of the reactor برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوست عزیز این تاپیک درخواست مقاله نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mozhgan jami 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ Sakhtare Gerafik mohiti dar parke kudakan plz لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سلام چرا هرکار میکنم نمیشه؟ سلام ناهید خانوم، چی نمیشه؟ 1 لینک به دیدگاه
samira mirzaee 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ سلا م از آقای آلتمن، ایروین کتاب محیط و رفتارهاي اجتماعی(خلوت، فضاي شخصی، قلمرو و ازدحام)، این جا هست . من چجوری دانلودش کنم ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده