elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ سلام به دوستان گل انجمن من دانشجوی ترم آخرم ... :putertired: برای انتخاب موضوع پایان نامه نیاز به همفکری دوستای خوبم مخصوصا بچه های معماری دارم اگه میشه لطفا هرکدوم از دوستان هر موضوعی به ذهنش میرسه اینجا مطرح کنه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 موضوع واقعا خاص باشه.به قول استاد خااااااااااااااااااااااااص!!!عجیب غریب. من همه تاپیکایی که دوستان در رابطه با موضوع پایان نامه زدن رو دیدم ولی ایشون(استاد)هیچکدومو قبول ندارن و میگن کلیشه ای هستش. حالا بسم ال.. :gnugghender::gnugghender: شروع کنید تا ببینیم این طوفان به کجا خواهد رسید. ممنونم از همتون امیدوارم جبران کنم 24 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ سلام..ببین من عبرتما گفته باشم خاص ماس و بذار کنار قبلا هم گفتم اساتید جک میگن واسه خودشون مثال یه تیکه از کار خودم ببین مرکز خرید یه چیز تقریبا کار شده اس به قول مینا سخت ولی اطلاعات عمومیش گیر میاد...خب حالا ما جو گیر شدیم و گفتیم نه آسونه و خاص بشه اومدیم سایتو توی بافت قدیمی برداشتیم دزفول خب حالا خاص کردن کار شد مرکز خرید فرهنگی :چجوری؟بایه سری جزئیات و فضاهای خاص معماری دزفول که اضافه کردم(خواستی بگو پ .خ میگم)چون فعلا باید سکرت باشه البته کل کار طراحی محل اس.. حالا از روی این مثال به نظر من بیا یه موضوعی بردار که عامه خودت خاصش کن... این نظرمنه 9 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ سلام..ببین من عبرتما گفته باشم خاص ماس و بذار کنار قبلا هم گفتم اساتید جک میگن واسه خودشونمثال یه تیکه از کار خودم ببین مرکز خرید یه چیز تقریبا کار شده اس به قول مینا سخت ولی اطلاعات عمومیش گیر میاد...خب حالا ما جو گیر شدیم و گفتیم نه آسونه و خاص بشه اومدیم سایتو توی بافت قدیمی برداشتیم دزفول خب حالا خاص کردن کار شد مرکز خرید فرهنگی :چجوری؟بایه سری جزئیات و فضاهای خاص معماری دزفول که اضافه کردم(خواستی بگو پ .خ میگم)چون فعلا باید سکرت باشه البته کل کار طراحی محل اس.. حالا از روی این مثال به نظر من بیا یه موضوعی بردار که عامه خودت خاصش کن... این نظرمنه عزیزم هزارتا موضوع گفتم میگه من کاری به بقیه ندارم من یه موضوع میخوام خفن.اونم خاااااااص متوجه نشدم!!!حالا از روی این مثال به نظر من بیا یه موضوعی بردار که عامه خودت خاصش کن... 7 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ نرم افزار بلدی؟ چه نرم افزاری؟؟؟ چه ربطی داره آیا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ می شه موضوعاتی که گفتی و قبول نکرد رو بگی ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ موزه باغ موزه ی جنگ ممنونم.اما میگه نچ!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ می شه موضوعاتی که گفتی و قبول نکرد رو بگی ؟؟ خیلی زیاد بود نزدیک 70 80 تا کلا تو تیپای خاصه. مثلا میگه مرکز خاطرات 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1324155]خیلی زیاد بود نزدیک 70 80 تاکلا تو تیپای خاصه. مثلا میگه مرکز خاطرات خب اینجوری کارت خیلی سخته و اطلاعات خیلی سخت به دست میاد.چون نمونه داخلی که وجود نداره ، شاید نمونه خارجی داشته باشه فقط... مرکز خاطرات جالبه اما خیلی کلیه.مثلا چه خاطراتی ؟؟ مرکز خاطرات کودکی ، خاطرات سفر .خاطرات چی منظورش بود؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ خاص یعنی چی؟یعنی چیزی که تا حالا کسی کار نکرده؟ 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ خب اینجوری کارت خیلی سخته و اطلاعات خیلی سخت به دست میاد.چون نمونه داخلی که وجود نداره ، شاید نمونه خارجی داشته باشه فقط... مرکز خاطرات جالبه اما خیلی کلیه.مثلا چه خاطراتی ؟؟ مرکز خاطرات کودکی ، خاطرات سفر .خاطرات چی منظورش بود؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مکانی که مردان و زنان سن بالا جمع میشن.خاطراتشونو میگن و ازشون مستند مسازن. کل منظورم اینه که موضوع خاص میخواد. 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ خاص یعنی چی؟یعنی چیزی که تا حالا کسی کار نکرده؟ یعنی چیزی که بشنوی اول واست یه علامت سوال گنده بالای سرت ظاهر بشه!!! مثلا مرکز خاطرات... مکانی که مردان و زنان سن بالا جمع میشن.خاطراتشونو میگن و ازشون مستند مسازن. کل منظورم اینه که موضوع خاص میخواد. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1324163]مکانی که مردان و زنان سن بالا جمع میشن.خاطراتشونو میگن و ازشون مستند مسازن.کل منظورم اینه که موضوع خاص میخواد. به نظرم می تونه جالب باشه ها به شرطی که خودشم کمکت کنه 4 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1324165]یعنی چیزی که بشنوی اول واست یه علامت سوال گنده بالای سرت ظاهر بشه!!!مثلا مرکز خاطرات... مکانی که مردان و زنان سن بالا جمع میشن.خاطراتشونو میگن و ازشون مستند مسازن. کل منظورم اینه که موضوع خاص میخواد. :icon_pf (34): مکانی برای زندگی آیندگان-این خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ مرسی از دعوتت الهام جان میخوای طوفان راه بندازی با این استاد استاد خاصتو نشون بده 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ بنظرم بیا اول ویژگی استادت رو بگو و چندتا از موضوعات تایید کردش رو نام ببر تا با سلیقه اش آشنا بشیم بعد تا دلت بخواد موضوع خااااااااص برات معرفی میکنیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده