Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ برنامیی بنویسید که فایل شامل رکورد اطلاعات n دانشجو را بگیرد و آنرا بر اساس معدل مرتب کند کمی زودتر عزیزان پیشاپیش ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ یه جا دیگه این سلو مطرح کردم با اینکه آسان نمیشناختنم یه چند تا سپاس دادن اینجا همون سپاسم نخوردم 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ بچههای کامپیوتر چقد بی بخارید... جنب جوشی چیزی از خودتون نشون بدین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ برنامیی بنویسید که فایل شامل رکورد اطلاعات n دانشجو را بگیرد و آنرا بر اساس معدل مرتب کند کمی زودتر عزیزان پیشاپیش ممنون بهترین راه اینه که اول فلوچارتشو رسم کنی بعد بری سراغ برنامه اش فلوچارتشم آسونه ریتم کار اینطوریه: توضیح در مورد کار درخواست اعداد تا جایی که فرد بزنه تموم شد شروع از بیشترین عدد و نوشتنش تا کمترین عدد با گذاشتن شرط 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ بهترین راه اینه که اول فلوچارتشو رسم کنی بعد بری سراغ برنامه اشفلوچارتشم آسونه ریتم کار اینطوریه: توضیح در مورد کار درخواست اعداد تا جایی که فرد بزنه تموم شد شروع از بیشترین عدد و نوشتنش تا کمترین عدد با گذاشتن شرط مرسی علی جان فردای اون روزی که تاپیکو نوشتم دوستم باید تحویل میداد پروژه رو... بازم تشکر از بابت این که وقت گذاشتی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ مرسی علی جانفردای اون روزی که تاپیکو نوشتم دوستم باید تحویل میداد پروژه رو... بازم تشکر از بابت این که وقت گذاشتی من فکر کردم اینو نوشتی یعنی سوالت حل نشده بچههای کامپیوتر چقد بی بخارید...جنب جوشی چیزی از خودتون نشون بدین 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ اینو نوشتم بهشون بر بخوره بیان فعالیت کنن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ اینو نوشتم بهشون بر بخوره بیان فعالیت کنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده