z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان این نسخه ای که لینکش رو میزارم نسخه بتا وی ری 1.6 هست و نیازی به کرک نداره نسخه 2 هم اومده اما هنوز یه بدرد بخورش رو پیدا نکردم هر وقت پیدا کردم میزارم فعلا حال اینو ببرین تا نسخه ی خوبی از 2 پیدا کنم این نسخه 1.6کیفیت بالاتر و تغییراتی هم نسبت به نسخه قبلی داره. شرمنده که یه تایپک جدا ساختم والا نمیدونستم کجا بزارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی میدونم بعضی بچه ها دنبال ابن نسحه بودن یادم نمیومد کجاست والا همونجا میزاشتم اگه جاش بد هست از مدیر محترم خواهش میکنم هر جا که صلاح میدونن بزارننش .فداتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ http://www.4shared.com/rar/tcjqG_0-/vray_beta_20023490_sketchup_wi.html نسخه 2 البته خودم هنوز دانلودش نکردم... منتظرم تا کرک شدش رو بدن بیرون لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه 2 البته خودم هنوز دانلودش نکردم... منتظرم تا کرک شدش رو بدن بیرون دستت درد نکنه عزیزم من هم دنبال کرک شدش هستم اگر کرک شده نسخه 2 پیدا کردی بی زحمت بزار اینجا فدات 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده