Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ آخه تو که نمیدونی ابجی چقد درگیرم! البته میدونیا! ...................................................................... دوستان برتر عزیز براتون کدشارژ ایرانسل بصورت خصوصی ارسال شد. خواه پند گیر خواه نه نه اشتباه شد ... خواب بهره گیر خواه ضرر! 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ دوستان مباركتون باشه..ميخواستين بگين خطتون كدومه تا اينجوري توفيق اجباري نشه 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه..... من میخواستم قبضم بفرستم....شوخی بوووووود 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ ممنون و تشکر برم برا شارژم یه خط بخرم 5 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ ممنون. راضی به زحمتتون نبودیم. حالا باید بریم یه سیمکارت برا شارژ بگیریم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ خب پس افتادین تو خرج! اصلا من نیتم این بود شما رو ایرانسلی کنم! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده