zahra22 19501 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ ونــــــــــــــوس هم بازنشسته شد. ARCHI M مطمئنا زدن یه تاپیک و دادن حتی هزاران پست تو این تاپیک، هیچوقت بیانگر ارزش تلاش و فعالیت ونوس گل نمیشه کسی که واقعا زحمات زیادی برای این تالار کشید و با ایده ها و تشویقهای به موقع خودش با همکاری دوستان تونست تالار معماری رو به یکی بهترین تالارهای این انجمن برسونه. ونوس عزیزم بابت همه زحمتات ازت ممنونم 54 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ منم تشکر میکنم و امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت گروه معماری باشیم 19 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ خداقوت برای هرکار جدیدی که استارت خواهید زد .. 17 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ کجا داره میره مگه؟ براچی بازنشست؟ 16 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ مرسی زهرای عزیزم جای ونوس در تالار خیلی خالیه ، ای کاش بتونه خیلی زود به جمع دوستانش برگرده عزیزم برات آرزووی موفقیت روزافزون دارم بابت تمام زحمات و فعالیت های دلسوزانه ات برای تالار معماری خیلی خیلی ازت تشکر میکنم 18 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ الان که فکر کردم یادم اومد اون بود که باعث شد من بیام اینجا بیشتر سر بزنم برات آرزوی موفقیت میکنم درتمام مراحل زندگی ولی اینجا هم سر بزنیا مگه میشه نت نیاد آدمی 17 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ منم به ونوس عزیزم خسته نباشید حسابی میگم!:icon_gol: اامیدواارم همیییییییشه شاد و موفق باشه و ایشالا خیلی زود بازم برگرده پیشمون :hapydancsmil::hapydancsmil: 17 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی...واقعاخیلی زحمت کشیدی.... یکی از بهترین مدیرا بود:icon_gol: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی عزیزم ایشالله شیرینی ارشد و دکترا و موفقیتتو بخوریم 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ ونوس واقعاً خیلی زحمت کشید واسه تالار معماری و جز بهترین مدیرای انجمن بوده. انقدر خوب کار کرد و ارتباطات خوبی هم همیشه با بچه های تالارش داشته که فکر کنم نیازی به گفتن من نیست و همه خودشون میدونن. ایشالا همیشه بتونه تو هر مرحله ای از زندگیش همینطور موفق باشه و البته زودتر هم به جمع مدیریت برگرده 18 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ ممنونم از زحمات مدیران. با آرزوی موفقیت های روز افزون.:icon_gol: خدا قوت :hapydancsmil::hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی ونوس عزیز امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام، سلام ونوس رو اغلب کاربرا میشناسن ، حتی اون هایی که رشتشون معماری نبوده،مدیری پرتلاش ،پر از ایده و خلاقییت و از همه مهمتر روابط عمومی قوی بی نهایت ازت ممنونم، هرچند نمیشه زحماتت رو با خسته نباشید جبران کرد.. اما برات ارزوی موفقیت میکنم... امیدوارم دوباره مثل قبل فعال بشی ... دوست داریم یه عالمه مجددا به زهرای عزیز هم تبریک میگم، موفق باشی زهرا جان 13 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ خسه نباشی مدیر همشهری پس اسمت مطهره بود ونوس شهر باران چرا باز نشسته شدی نمیشه بازم بمونی؟ 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ یادمه اومده بودم انجمن...ایشون جز کاربرهای پر کار تالار معماری بود... ولی عنوان نداشت...برای جای تعجب بود با این حجم فعالیتشون... از ایده هایی که بچه هام ازش صحبت کردن...یک تاپیکشون بود به نام بدو جواب بده سوال بپرس هست... یادمه اون موقع که دم دمای ارشد بود..پاتوقم این تاپیک بود...به سرعت نور تاپیک رفت جلو اون روزا با پی گیری های خوب مطهره عزیز و بچه ها تالار... البته یکهو کند شد... بعد شدن مسول روابط عمومی فک کنم...یادم نمی اد..مسابقه یا اتفاقی تو تالار افتاده باشه و از دست ایشون در رفته باشه...بچه ها رو به تاپیک هایی که در طول روز زده می شد دعوت می کرد...نه تاپیک هایی که هر روز خودشون می زد..بیشتر دعوت هاشون به تاپیک های دوستانشون بود.... بیشتر بچه های جدید هم...موندگاری شون رو به خاطر روابط عمومی بالا ایشون می دونستن...تشویق می کدرن به موقع و حواسشون به رویدادهای تالار بود.... تا اینکه شدن مدیر تالار... یکی از کارهای خوبشون...این بود که یک هیئت مدیره واسه تالار دست و پاکردن با دوستان خوبشون...اینجوری تصمیم ها در قالب یک هیئت گرفته می شد و هر چه بیشتر تالار به سمت جمعی شدن پیش رفت.... و در نهایت در این اوج و فرود ها..کمی مشغله هاشون بیشتر شد و رسیدن به مدیریت دانشگاه مجازی....البته حس می کنم این مسولیت رو هم به خاطر بچه ها قبول کردن... برای اینکه نامشون در کنار ما بمونه... و خوب...حالا...این نام هم البته در عنوان از کنارمون رفت.... البته که ایشون همیشه با ما خواهند بود.... و ما همیشه قدردان این زحمت و تلاششون هستیم.... و مثه همه آرزوی بازگشت شون با عنوان یا بی عنوان در کنار خودمون داریم... دلگرمی ما همین بس که جانشینان ایشون...در همه ی سمت ها...جز بهرتین ها و کارآمدترین های تالار هستین... از خوبی های جمعی بودن این هست که جانشین ها همیشه کارامد هستند.... آرامش پیشکش لحظه هاشون... 14 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ رشته من معماری نیست! بیشتردر درتالار ادبیات هستم و در فکر خلق یه متن ادبی یا یه رمان... اما عاشق هنرمندان هستم... به نظر من معماری یک هنر است و مهندس معمار یک هنرمند... من افتخار آشنایی با مطهره ی نازنین را نداشتم... اما می تونم درک کنم که یک مدیر توانمند و هنرمند تا چه حد زحمت می کشه ... پس از صمیم قلب میگم: مطهره عزیزم خسته نباشی... برایت آرزو می کنم هر آنجه که دنیا با تمام گستاخی اش برایم آرزو نکرد و فرمانروای هستی را قسم می گیرم تا همیشه در کنار عزیزانت شاد باشی و امیدوار نازنین فاطمه جمشیدی 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ مسیر زندگیتون پر از نشاط و موفقیت... 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ ونوس عزیزم بهت خسته نباشد می گم همه می دونن که برای تالار چقد زحمت کشیدی و نبودت چقد می تونه حس بشه موفق باشی عزیزم 11 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ ونوس جان خیلی خیلی خسته نباشی ... انشالله در تمام مراحل زندگی موفق باشی... لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی ونوس عزیز موفق باشی همیشه 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده