Ehsan 112346 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با درود خدمت همه دوستان. در این تاپیک اینجانب سعی می کنم،جملات زیبا و مفهومی بزرگان جهان، از نظر خودم را ارائه دهم. در هر پست،تنها یک جمله قرار خواهد گرفت. ابتدا نام گوینده سخن ذکر میشود و سپس جمله کوتاه و مفهومی او...... خواهشا دوستان بزرگوار مطلبی نگذارند،چون میخوام با یک نظم مشخصی این تاپیک را جلو ببرم. با اشتراک در این تاپیک (از قسمت ابزارهای موضوع در نوار بالای تاپیک) هر از چندگاهی با سخنان ارزشمندی از بزرگان جهان آشنا شوید. با تشکر فراوان. 108 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آرتور شوینهاور: تمام حقایق سه مرحله را پشت سرگذاشتهاند: . . . اول، مورد تمسخر واقع شدهاند. دوم، به شدت با آنها مخالفت شده است. سوم، به عنوان یک اصل بدیهی پذیرفته شدهاند . 63 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین: افسوس ...هر چه قدر خواستم مردم بفهمند . فقط خندیدند!! 66 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گاندی: لیاقت انسانها کیفیت زندگی راتعیین میکند نه آرزوهایشان.. 61 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولتر: از روي سوالهاي فرد، بهتر از جوابهاي او مي توانيد درباره اش قضاوت كنيد. 60 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برتراند راسل: اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن. 64 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولیور وندل هولمز: ذهن احمق مانند مردمک چشم است، هرچه نور بیشتری به آن بتابانید تنگ تر می شود. 60 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پابلو نرودا: دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند 45 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جبران خلیل جبران: همانگونه که هیچ برگی به زردی نمی گراید،مگر با آگاهی خاموش تمام درخت.. تبهکار نیز بدی نمی کند مگر با اراده ی پنهان شما......... 37 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انیشتن: هیچوقت نگو وقت ندارم، به تو همان اندازه زمان داده شده که به انیشتین داده شده بود . . . ! 48 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پائلو کوئلیو: کافی ست بدانیم در زندگی هرگز برای سوال های بنیادی مان پاسخی نخواهیم یافت و با این وجود می توانیم پیش برویم.. 37 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ویلیام جیمز: مغز ما یک دینام هزار ولتی است که متاسفانه اکثرمان بیش از یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم 44 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همیلتون: در زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و در انسان چیزی بزرگتر از فکر او.. 40 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جورج برنارد شاو: اگر شما یک سیب داشته باشید و من هم یک سیب و سیبها را با هم عوض کنیم، همچنان هر دویمان یک سیب داریم؛ اما اگر شما یک ایده داشته باشید و من هم یک ایده و اگر ایده هایمان را عوض کنیم، آنگاه هر کدام از ما دو ایده دارد....... 46 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چارلي چاپلين: هميشه آخر هرچيز خوب ميشود،اگر نشد بدان آخر آن هنوز نرسيده....... 41 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آبراهام لينكلن: كسي كه بسيار مي خواند و بسيار مي داند، اما به هر دليل وارد كارزار مبارزه براي آزادي نمي شود: مانند فروشگاهي بسيار بزرگ و پر از كالاست كه روي در ورودي اش نوشته باشند "تعطيل" است. 36 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فوئرباخ: معجزه ، پندار انسان را جادو کرده و به سادگی و بدون مشاهده ی تضاد رويداد با حقيقت، آرمان های قلبی اورا ، راضی و برآورده میکند. 31 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نيچه: براي آنكه بت پرست نباشي كافي نيست بت ها را شكسته باشي ؛ بايد خوي بت پرستي را ترك كي 38 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نیچه: پریشانی من از این نیست که تو به من دروغ گفته ای، از این پریشانم که دیگر تورا نمی توانم باور کنم!!!! 39 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زرتشت: خورشیـــد باش که اگـــر خواستی بـــه کسی نتابی ، نتوانـــی ..... 36 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده