رفتن به مطلب

رزومه تيم طراحي انجمن نوانديشان

amir ghasemiyan

ارسال های توصیه شده

دوستان عزيزي كه تمايل دارن عضو تيم طراحي انجمن باشن و دسترسيشون به تالار مربوطه باز بشه لطف كنن اين فايل شبه رزومه رو تكميل كنن و همينجا آپلود كنن.

اهداف قرار دادن اين فايل ثبت نام و همچنين شناخت بيشتر دوستان و تقسيم وظايف بهتر است.

دوستاني كه زمينه خاصي مد نظرشون نباشه طبق رزومه اي كه برامون ارسال ميكنن وظيفه اي بهشون محول ميشه. پس لطف كنيد صادقانه و كامل پر كنيد.

درضمن دوستان عزيز در هر زمينه اي كه توانايي داريد قيد كنيد. نيازي نيست حتما در راستاي پروژه باشه:a030:

اگه سوالي دارين همينجا مطرح كنيد.

موفق باشيد :icon_gol:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 17
لینک به دیدگاه

يكسري توانايي هاي خاص ديگه هم دارم كه رو نكردم روحيتون خراب بشه :whistle:

• Like 10
لینک به دیدگاه

منم فرم رو پر نکنم راحت ترم دیگه...:ws3:

پوچ...:ws3:

word+powerpoint سطح متوسط به بالا

یه کار تحقیقاتی کوچولو بیوپلیمر هم انجام دادم:ws3:

با تقلب از سرکار خانم Z.B :

استفاده از منابع الکترونیکی و اطلاعاتی و هندبوک های مهندسی پلیمر....سطح متوسط:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

اینم رزومه ی من :دی

زیاد فیضولی نکنید چیزی ازش سر در نمیارید

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

هنوز هم برای این پروژتون عضو می گیرین؟

رزومه من

البته سطح مهارتهایی که نوشته همه در حد مقدماتی هست ولی چون کمتر از متوسط نداشتید زدم متوسط. حقیقتش تو حوزه مربوط به رشتم زیاد کار نکردم، همین حوزه هایی هم که نوشتم شاید 2 سال می گذره، ولی خوشحال میشم اگه امکانش باشه تو این پروژتون مشارکت داشته باشم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
هنوز هم برای این پروژتون عضو می گیرین؟

رزومه من

البته سطح مهارتهایی که نوشته همه در حد مقدماتی هست ولی چون کمتر از متوسط نداشتید زدم متوسط. حقیقتش تو حوزه مربوط به رشتم زیاد کار نکردم، همین حوزه هایی هم که نوشتم شاید 2 سال می گذره، ولی خوشحال میشم اگه امکانش باشه تو این پروژتون مشارکت داشته باشم.

سلام دوست عزيز

خيلي خوش اومدين. واحد طراحي متانول تموم شد متاسفانه.

ان شالله هر وقت واحد بعدي رو شروع كرديم از حضورتون حتما بهره مند ميشيم :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...