amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان عزيزي كه تمايل دارن عضو تيم طراحي انجمن باشن و دسترسيشون به تالار مربوطه باز بشه لطف كنن اين فايل شبه رزومه رو تكميل كنن و همينجا آپلود كنن. اهداف قرار دادن اين فايل ثبت نام و همچنين شناخت بيشتر دوستان و تقسيم وظايف بهتر است. دوستاني كه زمينه خاصي مد نظرشون نباشه طبق رزومه اي كه برامون ارسال ميكنن وظيفه اي بهشون محول ميشه. پس لطف كنيد صادقانه و كامل پر كنيد. درضمن دوستان عزيز در هر زمينه اي كه توانايي داريد قيد كنيد. نيازي نيست حتما در راستاي پروژه باشه اگه سوالي دارين همينجا مطرح كنيد. موفق باشيد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ ........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ من اینجوری آپلود کردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام م 7 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ يكسري توانايي هاي خاص ديگه هم دارم كه رو نكردم روحيتون خراب بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ بفرما امير جان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ منم فرم رو پر نکنم راحت ترم دیگه... پوچ... word+powerpoint سطح متوسط به بالا یه کار تحقیقاتی کوچولو بیوپلیمر هم انجام دادم با تقلب از سرکار خانم Z.B : استفاده از منابع الکترونیکی و اطلاعاتی و هندبوک های مهندسی پلیمر....سطح متوسط 10 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ صرفا جهت خالی نبودن عریضه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Elixir 1749 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان، اینم رزومه بنده به به دوستان آشنا میبینم منم بازی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ جا شدیدا واسه توانایی ها و افتخاراتم کم بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام! اینم رزومه منه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ اینم رزومه من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ اینم رزومه ی من :دی زیاد فیضولی نکنید چیزی ازش سر در نمیارید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
mohseniust 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ هنوز هم برای این پروژتون عضو می گیرین؟ رزومه من البته سطح مهارتهایی که نوشته همه در حد مقدماتی هست ولی چون کمتر از متوسط نداشتید زدم متوسط. حقیقتش تو حوزه مربوط به رشتم زیاد کار نکردم، همین حوزه هایی هم که نوشتم شاید 2 سال می گذره، ولی خوشحال میشم اگه امکانش باشه تو این پروژتون مشارکت داشته باشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ هنوز هم برای این پروژتون عضو می گیرین؟رزومه من البته سطح مهارتهایی که نوشته همه در حد مقدماتی هست ولی چون کمتر از متوسط نداشتید زدم متوسط. حقیقتش تو حوزه مربوط به رشتم زیاد کار نکردم، همین حوزه هایی هم که نوشتم شاید 2 سال می گذره، ولی خوشحال میشم اگه امکانش باشه تو این پروژتون مشارکت داشته باشم. سلام دوست عزيز خيلي خوش اومدين. واحد طراحي متانول تموم شد متاسفانه. ان شالله هر وقت واحد بعدي رو شروع كرديم از حضورتون حتما بهره مند ميشيم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده