رفتن به مطلب

کاپ کیک و خامه شکلاتی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

 

• ¾ پیمانه آرد کامل

• نصف قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• پوست رنده شده یک عدد لیموی کوچک

• آب نصف یک عدد لیموترش

• یک قالب کوچک کره

• نصف پیمانه + یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

• دو عدد تخم مرغ

• یک قاشق چایخوری وانیل

 

طرز تهیه

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، نمک، پوست لیمو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

 

2. در یک کاسه دیگر، شکر و کره را به مدت سه دقیقه با همزن برقی هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. وانیل، آب لیموترش و lemon curd را اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج مخلوط آرد را اضافه کنید و در انتها، آنها را داخل قالب مافین بریزید.

 

3. کاپ‌کیک ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه درفر بپزید. برای اطمینان از پخته شدن بخش میانی، یک چنگال در کیک فرو کنید اگر نچسبید یعنی پخته و آماده است.

 

خامه شکلاتی

 

مواد لازم

 

• یک قالب کره

• 1 ¾ پیمانه شکر قنادی

• 3 قاشق غذاخوری شکلات تلخ آب شده

 

طرز تهیه

 

1. شکلات را به روش غیرمستقیم و روی حرارت آب کنید و داخل کاسه بریزید.

 

2. کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و سفید شود. شکر قنادی را به آن اضافه کنید و سه تا 4 دقیقه هم بزنید. سپس شکلات خنک شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

در انتها این خامه را روی کاپ‌کیک ها بریزید و سرو کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...