afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ فصل مدارس نزدیک است و فرزندان دوست داشتنی ما راهی مدرسه خواهند شد. بیشتر مادرها برای کودک خود تغذیه و ناهار می گذارند و اصولا این ناهارها ساندویچ یا لقمه های سرد هستند. اما برای اینکه به غذای کودک در مدرسه کمی تنوع ببخشید، خوب است از ایده های جدید استفاده کنید. دستور پخت هایی که در ادامه نوشته ایم کاملا سالم هستند و البته شاید تصور کنید ذائقه ما ایرانی ها خیلی با این نوع غذاها جور نیست. اما اگر از همان ابتدای کودکی به کودک بیاموزید که غذاهای ساده، سالم و مقوی بخورند، در بزرگسالی هم کمتر دچار انواع بیماری های قند و چربی نمی شوند. سالاد گریپ فروت و آووکادو مواد لازم • یک عدد گریپ فروت بزرگ • یک عدد آووکادوی بزرگ، پوست کنده و خرد شده • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • دو قاشق چایخوری آب لیموترش • نمک و فلفل سیاه • برگ های تازه نعنا طرز تهیه 1. در یک کاسه، گریپ فروت ها را قاچ و در صورت امکان فیله و با آووکادو مخلوط کنید. 2. در کاسه ای دیگر، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس روی سالاد بریزید و در آخر برگ های نعنا را اضافه کنید. لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ ساندویچ تن ماهی و سیب مواد لازم • دو عدد کنسرو تن ماهی • 3 قاشق غذاخوری سس مایونز • یک قاشق غذاخوری سس خردل • یک عدد سیب سبز، خلالی شده • 4 عد نان باگت کوچک • 4 برگ کوچک کاهو • روغن زیتون • نمک و فلفل طرز تهیه 1. داخل نان های باگت را خالی کنید. روغن زیتون بزنید و 4 تا 5 دقیقه داخل فر آنها را برشته کنید تا طلایی شوند. 2. در یک کاسه کوچک، سس های مایونز و خردل را با هم مخلوط کنید. 3. روغن تن ماهی را بگیرید داخل یک کاسه متوسط بریزید و با چنگال آنها را له کنید. سپس ¾ از مخلوط مایونز و خردل را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز برای مزه دار شدن، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. 4. از مخلوط تن ماهی داخل نان های برشته شده بگذارید و روی آنها سیب های خلالی یا باریک برش خورده و روی آن یک برگ کوچک کاهو قرار دهید. لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ . سالاد سیب زمینی مواد لازم • 28 عدد سیب زمینی ریز • 15 عدد گوجه فرنگی گیلاسی • 2 ساقه پیازچه خرد شده • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک قاشق غذاخوری خردل • آب نصف لیمو ترش • یک قاشق چایخوری سرکه قرمز • نمک و فلفل سیاه • برگ های تازه ریحان طرز تهیه 1. سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست بگیرید و بگذارید سرد شوند. 2. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. 3. گوجه فرنگی ها و سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید و داخل کاسه بریزید. پیازچه های حلقه شده و در آخر، سس و برگ های ریحان را به سالاد اضافه کنید. لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ نان طعمدار مواد لازم • 3 عدد تخم مرغ • ¼ پیمانه خامه پرچرب • 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • یک پیمانه آرد • نصف پیمانه پنیر گودا رنده شده • 70 گرم پنیر سفید • 8 حلقه گوجه فرنگی خشک شده • یک قاشق چایخوری آویشن • نمک و فلفل سیاه طرز تهیه 1. در یک کاسه بزرگ، سه عدد تخم مرغ، روغن زیتون و خامه را با هم مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را به مرور اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. پنیر گودا را به مواد اضافه کنید، هم بزنید. روی ظرف را با کیسه بپوشانید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید. 2. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. گوجه فرنگی های خشک و خرد شده، پنیر سفید و آویشن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها برای مزه دار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. 3. قالب مستطیلی مخصوص نان یا کیک صبحانه را با روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. آن را به مدت 35 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید و اگر متوجه شدید روی نان در حال طلایی شدن است و هنوز مغز آن نپخته است، روی قالب یک ورق آلومینیومی بکشید و روند پخت را ادامه دهید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده