رفتن به مطلب

دسری واقعاً خوشمزه به نام «سوفله»


ارسال های توصیه شده

مهمانان خود را با تهیه این سوفله های بسیار زیبا و خوشمزه هیجان زده کنید. البته انواع شکلاتی آنها را می توانید به عنوان صبحانه یا کنار غذا سرو کنید. سوفله را عموما در کاسه های کوچک سرامیکی به نام رامکین سرو می کنند که نسوز هستند و آنها را می توان داخل فر گذاشت.

 

سوفله تلخ و شیرین

 

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 40 دقیقه

• زمان پخت: 14 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• سه عدد زرده تخم مرغ

• 4 عدد سفیده تخم مرغ

• 225 گرم شکلات تلخ 70 درصد، خرد شده

• یک قاشق غذاخوری کره

• 1/3 پیمانه شیرشکلات یا شیر ساده

• 1/8 قاشق چایخوری ¬پتاسيم‌ بى‌تارترات‌

• 1/3 پیمانه شکر

• بستنی کاراملی

• کره

• شکر

 

طرز تهیه

 

1. زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید هر دو به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند. سینی فر را در ردیف پایین قرار دهید و فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف های سوفله (رامکین) را با کره چرب کنید و داخل آنها شکر بپاشید.

 

2. در یک کاسه بزرگ پیرکس، شکلات و یک قاشق غذاخوری کره و شیر را با هم مخلوط کنید. کاسه را روی قابلمه آب در حال جوش روی حرارت بگذارید تا شکلات روی بخارپز آب شوند و مایع نرمی به دست بیاید. کاسه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و کنار بگذارید.

 

3. پتاسيم‌ بى‌تارترات‌ را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شوند. به تدریج، 1/3 پیمانه شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا سفیده نرم شود. ¼ سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید و سپس، بقیه سفیده ها را اضافه کنید.

 

4. مواد را داخل رامکین ها بریزید و سه‌چهارم ظرف ها را پر کنید.

 

5. رامکین ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 14 تا 17 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. برای اطمینان از پخته شدن، یک چنگال در وسط سوفله فرو کنید، اگر نچسبید یعنی آماده است.

 

6. سوفله ها را از فر خارج کنید و تا داغ است آنها را سرو کنید. برای طعم بهتر می توانید روی آنها بستنی کاراملی بریزید.

لینک به دیدگاه

سوفله پنیر

 

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 50 دقیقه

• زمان پخت: 40 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• 4 عدد زرده تخم مرغ

• 4 عدد سفیده تخم مرغ

• 1/4 پیمانه کره

• ¼ پیمانه آرد کامل

• ¼ قاشق چایخوری پودر خردل

• پودر فلفل قرمز

• یک پیمانه شیر

• دو پیمانه پنیر چدار رنده شده

 

طرز تهیه

 

1. زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید هر دو به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند.

 

2. برای تهیه سس پنیر، در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید. به تدریج آرد کامل و پودر خردل و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. شیر را به طور یکجا داخل قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط مواد را به طور مرتب هم بزنید تا غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. از روی حرارت بردارید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. زرده های تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. به آرامی سس پنیر را به زرده ها اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

 

3. در یک کاسه بزرگ، سفیده ها را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کنند. به تدریج یک پیمانه از سفیده های پف کرده را به سس پنیر اضافه کنید. در آخر همه سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

 

4. مواد را داخل رامکین یا ظرف سوفله بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا با حرارت 350 درجه فارنهایت پخته شود.

 

5. این غذا را باید گرم سرو کنید.

لینک به دیدگاه

سوفله لیمویی برای دسر

 

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 40 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت

 

 

مواد لازم

 

• روغن

• 4 قاشق غذاخوری شکر

• ¼ پیمانه آرد کامل

• دو قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

• ¼ پیمانه آب لیموترش

• یک قاشق غذاخوری کره

• یک پیمانه شیر

• 3 عدد سفیده تخم مرغ

• 2 عدد زرده تخم مرغ

• خاکه قند

 

طرز تهیه

 

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ دو قاشق غذاخوری شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. پوست های لیمو، آب لیمو و کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه کوچک زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

 

2. در یک کاسه متوسط، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج، 4 قاشق غذاخوری را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا سفید شود. این مخلوط را به تدریج داخل مخلوط لیمو بریزید و مرتب هم بزنید.

 

3. مواد را داخل ظرف سوفله بریزید. داخل سینی فر کمی آب جوش بریزید و ظرف سوفله را داخل آن داخل فر بگذارید.

 

4. آن را به مدت 40 دقیقه بپزید و با پودر قند تزئین و سرو کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...