Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ یکی از مواد تشکیل دهنده شکلات ، ترکیبات اسکالونیدی است . این مواد قادر به انجام واکنش های شیمیایی در بدن هستند و می توانند از بروز سکته قلبی ، فشار خون و کاهش انسولین جلوگیری می کنند . کاتچین ، اپی کاتچین و کوئر سیتین موجود در شکلات نیز از تجمع ترکیبات مخرب سلول جلوگیری می کنند که اثر بخشی مثبتی بر روی فاکتورهای سلامتی دارد.شکلات تلخ شکلاتی است که به میزان قابل توجهی نسبت به سایر شکلاتها، پودر کاکائو دارد . پودر کاکائو حاوی مواد طبیعی و همچنین ترکیبات خاص شیمیایی است که طعم تلخ شکلات را باعث می شود. معروف ترین ترکیباتی که طعم تلخ را باعث می شوند به گروه آلدئیدها و گلیکوزیدها تعلق دارند . تحقیقات حاکی از آن است که 450 نوع Flavor در دانه کاکائو یافت می شود . تفاوت طعم نیز بستگی به منطقه و موقعیت جغرافیای رویش دانه کاکائو دارد . کره کاکائو به عنوان تشکیل دهنده بخش اصلی چرب شکلات ، به دلیل داشتن ساختار تری گلیسرید به فرم SUS به میزان 80% بر میزان کلسترول خون بی تأثیر است . مسئله مهم این است که ماده اپی کاتچین موجود در شکلات احتمال ابتلا به سرطان ، بیماری قلبی ، دیابت و سکته را کاهش می دهد . محققین دانشگاه هاپکینز در مریلند اعلام کردند که شکلات تلخ قابلیت کاهش فشار خون را دارا است و مواد آنتی اکسیدان ، تأثیر مثبتی برروی سلامتی فرد دارد. همچنین مصرف شکلات تلخ به دلیل بالا بودن میزان مواد آسکالوئیدی ذکر شده باعث افزایش نشاط و کاهش افسردگی می شود . 8 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ خوردنش خیلی حس خوبی به آدم میده واقعا! اگه دوست داشتین در مورد کاتچین ها یا ترکیبات دیگه ی شکلات بیشتر بدونین، میتونین به تاپیک زیر هم یه سری بزنین! شیمی شکلات 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده