ramin19 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ expert choice نرم افزاری برای تحلیل سلسله مراتبی(AHP) می باشد فایل پیوست به زبان انگلیسی بوده ولی به دلیل ساده بودن محیز نرم افزار مطمئنان مشکلی پیش نمیاد ( من که انگلیسیم حولو حوش صفر هستش مشکلی نداشتم ) اگه سوالی هم داشتید من در خدمتم امیدوارم بدرد بخور باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mojtaba ramezani 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ expert choice نرم افزاری برای تحلیل سلسله مراتبی(ahp) می باشد فایل پیوست به زبان انگلیسی بوده ولی به دلیل ساده بودن محیز نرم افزار مطمئنان مشکلی پیش نمیاد ( من که انگلیسیم حولو حوش صفر هستش مشکلی نداشتم ) اگه سوالی هم داشتید من در خدمتم امیدوارم بدرد بخور باشه با سلام تا اونجای که من میدونم ahp برای رشته صنایعه !!!!!!!!! لطف میکنید بگید کجا کاربرد داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ expert choice نرم افزاری برای تحلیل سلسله مراتبی(AHP) می باشد فایل پیوست به زبان انگلیسی بوده ولی به دلیل ساده بودن محیز نرم افزار مطمئنان مشکلی پیش نمیاد ( من که انگلیسیم حولو حوش صفر هستش مشکلی نداشتم ) اگه سوالی هم داشتید من در خدمتم امیدوارم بدرد بخور باشه اا. جالبه نمیدونستم تو مهندسی معدن هم کاربرد داره. یه سوال: چندتا از مثالایی که تو معدن از روش AHP استفاده میشه میگین؟ 1 لینک به دیدگاه
ramin19 33 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ اا. جالبه نمیدونستم تو مهندسی معدن هم کاربرد داره.یه سوال: چندتا از مثالایی که تو معدن از روش AHP استفاده میشه میگین؟ خودم الان دارم با سه روش FDAHP و vikor و topsis رو یه مقاله کار میکنم موضوعشم رده بندی قابلیت برش سنگ های ساختمانیه البته اینم یه کار که قبلا انجام شده انتخاب روش استخراج برای کانسار مس ( عطاایی 1384 ) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده