Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 آذر، 2013 سلام دوستان بازم میخوایم دست به دامان دل های پاکتون بشیم که برای یه گل پسر دعا کنید پسر خاله Setare Yosefi عزیزمون که اسمش علیرضاست و فقط سه سالشه گویا کسالتی دارن ستاره جان اینجا توضیح دادن http://www.noandishaan.com/forums/thread107220-391.html#post1312174 بچه ها از ته دل براش دعا کنید و برای همه بچه هایی که مریضن چون بچه ها واقعا نمیتونن درد رو تحمل کنن انشاالله که همه مریضا شفا پیدا کنن وبخصوص علیرضا کوچولو هرچی زودتر خوب بشه الهی آمین امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو دوستان شما هم به لیست دوستانتون اطلاع بدید 39
setare.blue 23086 ارسال شده در 9 آذر، 2013 آخی ، عزیزم ، نمیخواستم تاپیک بزنم ، من شنیده بودم خیلی از بچه ها تو دوران بچگشیون اینجوری میشن ... اما حالت ها فرق میکنه ........ با اینکه دکترا میگفتن خوب میشه ، اما خالم خیلی نگرانه ، دیروز زنگ زده بود پشت تلفن گریه میکرد، ما باید طوری وانمود کنیم که ناراحت نیستیم.. امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امیدوارم دوست عزیزم هم که چند روز پیش ازم خواست برای برادرشون دعا کنم ، از نگرانی در بیان ..... امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو بازهم امید به خودش ممنونم راضیه جان، انشالله تنت همیشه سالم باشه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 آذر، 2013 الهی بمیرم..دلم کباب شد ایشاله زود زود خوب بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 9 آذر، 2013 من هم براشون ارزوی سلامتی میکنم امید وارم زود خوب بشه و با بازیگوشیهاش شادی را به جمع خانوادشون بیاره
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 9 آذر، 2013 الهییییییی، حتما دعاش میکنیم عزیزم، ایشاا که خیلی زود حالش خوب بشه:icon_gol:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 9 آذر، 2013 آخی...... من مطمئنم که خدا زودی خوبش میکنه!!!! حتما واسش دعا میکنم عزیزم نگران نباش:girl_angel:
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 9 آذر، 2013 امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو ایشالا هرچه زودتر خوب بشه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 آذر، 2013 امیدوارم هرچه سریعتر حالشون خوب بشه خدایی که من میشناسم هرچی بهتر باشه همونو به آدم میده
sam arch 55879 ارسال شده در 9 آذر، 2013 یک آمین بزرگ برای هر پستی که تا به حالا اینجا زده شده و هزاران پستی که در دل زده شده از دعا و امید... آمـــــــــــــــــــین...
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 9 آذر، 2013 خرابه است وآشوب مکانش ولی صفا دارد .... سه ساله است طبیب ما و ولیکن دوا دارد گره زنید دست تب دار سه ساله تان را ای دوست به دست سه ساله شامی که دستش شفا دارد .... ستاره خانوم به شفای این سه ساله به دست سه ساله ایمان دارم ...
ارسال های توصیه شده