Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان بازم میخوایم دست به دامان دل های پاکتون بشیم که برای یه گل پسر دعا کنید پسر خاله Setare Yosefi عزیزمون که اسمش علیرضاست و فقط سه سالشه گویا کسالتی دارن ستاره جان اینجا توضیح دادن http://www.noandishaan.com/forums/thread107220-391.html#post1312174 بچه ها از ته دل براش دعا کنید و برای همه بچه هایی که مریضن چون بچه ها واقعا نمیتونن درد رو تحمل کنن انشاالله که همه مریضا شفا پیدا کنن وبخصوص علیرضا کوچولو هرچی زودتر خوب بشه الهی آمین امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو دوستان شما هم به لیست دوستانتون اطلاع بدید 39 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه حتما واسش دعا میکنم:icon_gol: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ آخی ، عزیزم ، نمیخواستم تاپیک بزنم ، من شنیده بودم خیلی از بچه ها تو دوران بچگشیون اینجوری میشن ... اما حالت ها فرق میکنه ........ با اینکه دکترا میگفتن خوب میشه ، اما خالم خیلی نگرانه ، دیروز زنگ زده بود پشت تلفن گریه میکرد، ما باید طوری وانمود کنیم که ناراحت نیستیم.. امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امیدوارم دوست عزیزم هم که چند روز پیش ازم خواست برای برادرشون دعا کنم ، از نگرانی در بیان ..... امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو بازهم امید به خودش ممنونم راضیه جان، انشالله تنت همیشه سالم باشه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ الهی بمیرم..دلم کباب شد ایشاله زود زود خوب بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ من هم براشون ارزوی سلامتی میکنم امید وارم زود خوب بشه و با بازیگوشیهاش شادی را به جمع خانوادشون بیاره لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ منم براش دعامیکنم ایشالا هرچه زودتر خوب بشه لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ یا من اسمهو دوا و ذکرهو شفا به لطف خدا بهبودی کامل حاصل شه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ الهییییییی، حتما دعاش میکنیم عزیزم، ایشاا که خیلی زود حالش خوب بشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امیدوارم خیلی زود حالش خوب بشه لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ آخی...... من مطمئنم که خدا زودی خوبش میکنه!!!! حتما واسش دعا میکنم عزیزم نگران نباش:girl_angel: لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو ایشالا هرچه زودتر خوب بشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امیدوارم هرچه سریعتر حالشون خوب بشه خدایی که من میشناسم هرچی بهتر باشه همونو به آدم میده لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ یک آمین بزرگ برای هر پستی که تا به حالا اینجا زده شده و هزاران پستی که در دل زده شده از دعا و امید... آمـــــــــــــــــــین... لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو...... :icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خرابه است وآشوب مکانش ولی صفا دارد .... سه ساله است طبیب ما و ولیکن دوا دارد گره زنید دست تب دار سه ساله تان را ای دوست به دست سه ساله شامی که دستش شفا دارد .... ستاره خانوم به شفای این سه ساله به دست سه ساله ایمان دارم ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده