Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ درخواست از سازمان سنجش آموزش کشور،جهت شفاف سازی روند طرح سوال و ارزیابی آزمون اسکیس ارشد معماری کلیک کنید-امضا کنید-به اشتراک بذارید http://eskismemari.ir لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ این را یکی از دوستان باشگاه مهندسان با هم فکری بقیه دوستان انجام دادند که اگه بشه برای اولین بار برخورد جدی با این نحوه تصحیح ورقه های اسکیس صورت پذیرد... امیدوارم با حضور خودتون در این قضیه باعث جلوگیری از این رویه غلط در آزمون اسکیس گردید. با تشکر فراوان . لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام..ممنون امیدوارم رسیدگی بشه!!!! امضا شد 11 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ دست همگی درد نکنه... این دفعه همه عزمشون را جمع کردند تا تغییرات خوبی را شاهد باشیم.. حتما نتیجه می دهد.. لینک به دیدگاه
معماری منظر 354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ منم امیدوارم که رسیدگی بشه امضا کردم 11 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون از دوستان. امضا شد.:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام امضا شد ممنون از فکر خوبتون 8 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان به نظرم رسید که این نکته رو خدمتتون عرض کنم و اون اینکه نمی دونم به چه دلیلی امسال در کنکور مقطع دکتری معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد برگه های مربوط به آزمون اسکیس تصحیح نشد و در نمره تاثیر نداشت!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی واقعا اینا جواب میدن... کاش اسکیسه طراحی شهریم میذاشتی کنارش 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ منم امضا کردم امیدوارم فایده ای داشته باشه لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ سلام . خیلی خوب بود . منم امضا کردم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده