رفتن به مطلب

نکات ارزشمند و کاربردی در رابطه با مواد غذایی که به آن توجه نمی کنید!


ارسال های توصیه شده

1-

چه‌ کنیم‌ که‌ تخم‌مرغ‌ ترک نخورد ؟

 

برای‌ آنکه‌ هنگام‌ پختن‌تخم‌مرغ‌، آنها در آب‌ ترک‌ نخورند چند راه‌ وجود دارد :

▪ در آبی‌ که‌ تخم‌مرغ‌ها در آن ‌می‌جوشد مقدار زیادی‌ نمک‌ بریزید.

▪ قبلا به‌ وسیله‌ یک‌ سوزن‌ ته‌ تخم‌مرغ‌ را سوراخ‌ کنید و آن‌ را داخل‌آب‌ سرد بیندازید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 8
لینک به دیدگاه

2-

سفت شدن تخم مرغ

▪ وقتی‌ می‌خواهید تخم‌مرغ‌ بپزد تا سفت‌ شود مقداری‌ سرکه‌ به‌ آب‌اضافه‌ کنید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 7
لینک به دیدگاه

3-

چند نکته درباره تخم مرغ

 

 

** شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.

** احتمال آلودگی پوسته تخم مرغ زیاد است و نباید در محفظه‌هایی که به عنوان جا تخم مرغی در یخچال‌ها تعبیه شده قرارداده شود، بلکه باید در ظروف دربسته، در یخچال و در درجه حرارت پائین تر از ۱۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.در صورتی که تخم مرغ به مدفوع آغشته یا خون آلود بود و یا ترک داشت، بهتر است شسته شده و بلافاصله مصرف شود، باید از قراردادن تخم مرغ در کنار سایر مواد غذایی خودداری کرد و پس از تماس با تخم مرغ، دست‌ها را باید شست.

-شکستن تخم مرغی که در آب سرد یا ولرم قرار داده می شود و بتدریج آب آن به جوش می آید کمتر است ، اما احتمال شکستن تخم مرغ هایی که از ابتدا داخل آب جوش انداخته می شود بیشتر است.

 

-تخم مرغ آب پز را بیش از 3-2 روز در یخچال نگهداری نکنید.

 

- اگر تخم مرغی داخل آب جوش ترک برداشت فورا_ کمی سرکه داخل آن بریزید تا به این ترتیب از بیرون زدن سفیده از تخم مرغ اجتناب کنید.

 

- اگر پس از اتمام زمان آبپز شدن تخم مرغها، آنها را فورا در آب سرد بیندازید دیگر لبه های سفیده تخم مرغ تیره و یا سیاه رنگ نمی شود

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 7
لینک به دیدگاه

4-

چند نکته در مورد گرفتن آب میوه

 

 

 

** در نظر داشته باشید که وقتی می‌خواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه می‌شود.

 

** اگر می‌خواهید از آب میوه‌ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، می‌توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید. به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب‌ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 4
لینک به دیدگاه

[h=2]5-

چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟[/h]

▪ به‌ سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.

▪ به‌ گوشت‌ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ آتش‌ نمک‌ بزنید.

▪ سبزیجات‌ را در آب‌ نمک‌داربپزید.

  • Like 6
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...