victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ مربای انجیر مواد لازم: انجیر یک کیلوگرم شکر 650 گرم آب دو و یک دوم پیمانه جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: انجیرهای را شسته و با چنگال روی آنها را سوراخ کنید. سپس آنها را به همراه شکر و آب در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شربت آن قوام بیاید. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش مربا را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مربا خنک شود. انجیرها را با کف گیر از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر بریزید. شربت مربا را نیر صاف کرده و روی انجیر ها بریزید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده