رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دست پیچ لازانیا

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

اسفناج 100 گرم پخته و ساطوری

پنیر موتزارلا 300 گرم رنده شده

تخم مرغ یک عدد زده شده

نمک و فلفل به میزان لازم

ورق لازانیا 8 عدد

کره 50 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

شیر 250 میلی لیتر

پنیر گودا 50 گرم

 

 

طرز تهیه:

آب اسفناج را کاملا بگیرید و با پنیر موتزارلا و تخم مرغ مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

ورقه های لازانیا را در محلول آب و نمک و روغن 5 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.

روی هر یک از ورقه های لازانیا حدود 2 قاشق چایخوری از مایه ی اسفناج ریخته و آن را لوله کنید.

یک ظرف نسوز را چرب کرده و رول های لازانیا را به صورت ایستاده در آن قرار دهید.

اگر از مایه ی اسفناج باقی مانده بود کف ظرف بریزید.

کره را در یک قابلمه ی کوچک آب کنید،آرد را اضافه کرده و 30 ثانیه تفت دهید.

سپس شیر را اضافه کرده و بجوشانید تا سس غلیظ شود.

نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

پس از این که سس آماده شده پنیر گودا را با آن مخلوط کرده و روی رول ها بدهید.

لازانیا را 30 دقیقه در فر با دمای 190 درجه قرار دهید تا ورق لازانیا کاملا بپزد.

 

 

نکته:

این دستور 40 گرم کربوهیدرات،110 گرم پروتئین،150 گرم چربی و 1950 کیلوکالری انرژی دارد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...