R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم عزیزم. :w71:امیدوارم همیشه سالم و پیروز باشی. مرسی ریحانه جونم تولدت مبارک مینا خانوم :happybday::happy: ممنون محمد جان لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ واااااااااااااااااااااااااااای ببین تولد کیه خودم میخواستم تاپیک بزنم . . :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v♥♥♥ تـــــــــــــــــــــــــــــــولدت مبارک باشه عزیزدلم ♥♥♥:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ♥♥مهربانم♥♥ یک جهان قاصدک ناز به راهت باشد بوی گل، نذر قشنگی نگاهت باشد و خداوند شب و روز و تمام لحظات با همه قدرت خود پشت و پناهت باشد . . .تولدت مبارک. . . لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ به به مینا خانوم گل! مرسی فرناز جونم واااااااااااااااااااااااااااای ببین تولد کیه خودم میخواستم تاپیک بزنم . . :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v♥♥♥ تـــــــــــــــــــــــــــــــولدت مبارک باشه عزیزدلم ♥♥♥:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ♥♥مهربانم♥♥ یک جهان قاصدک ناز به راهت باشد بوی گل، نذر قشنگی نگاهت باشد و خداوند شب و روز و تمام لحظات با همه قدرت خود پشت و پناهت باشد . . .تولدت مبارک. . . اشکالی نداره فاطمه جونممممممم :aghosh: مرسی عزیزدلم ، ممنون که به یادم بودی :w36: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vخیلی دوستت دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vزیبایی گل را برای زندگیت و کوتاهی عمرش را برای غمهایت آرزومندم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ به به منم تبریک میگم بهت ایشالا همیشه به شادی باشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ مینا جان تولدت مبارک عزیزم مرسی عزیزم مینا خانم تقدیم به شما خیلی ممنون آقا مهدی خیلی لطف کردید به به منم تبریک میگم بهت ایشالا همیشه به شادی باشه:hapydancsmil: به به امین جان مرسی مرسی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ وای من دیر خبر دار شدم!!:icon_pf (34): تولدت مبارک مینای عزیزمممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم موفقیت هات هر روز بیشتر از دیروز و روزهات هر روز شادتر از دیروز باشه گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ مینا جان . عزیزم بهترین مدیر روی زمین تولدت مبارک گلم اینم یه دشت پر از گل نرگس تقدیم به تو دوس خوبم می دونم که گل نرگس دوس داری همشهری گلم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک :happy: ممنون قاسم جان وای من دیر خبر دار شدم!!:icon_pf (34): تولدت مبارک مینای عزیزمممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم موفقیت هات هر روز بیشتر از دیروز و روزهات هر روز شادتر از دیروز باشه گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70: اشکالی نداره عزیزمممممممم :aghosh: ممنون فائزه جونــــــــــــــــــــــــم :w36: مرسی به خاطر این دعای خوب ، انشالله برای تو هم همینطور باشه گلممممممممممم :w36: مینا جان .عزیزم بهترین مدیر روی زمین تولدت مبارک گلم اینم یه دشت پر از گل نرگس تقدیم به تو دوس خوبم می دونم که گل نرگس دوس داری همشهری گلم خیلی ممنون وفـــــــــــــــــــا جونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خیلی لطف کردی ، بله خیلی دوست دارم :w36: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ مبارکه مهندس امید وارم به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ مینای عزیزم تبریک میگم انشاالله همیشه در پناه حق سلامت وشاد باشی (اگر هم روزی غم اومد سراغت انشاالله به بهترین شکل باهاش کنار بیای ) وانشاالله همیشه این رو در پس ذهنت داشته باشی که تا خدا هست،جا برای غصه خوردن وجود نداره لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ واااااااااای ببخشید مینا جونممممممممممممممم دیر شد:icon_pf (34): عزززززززززیززززززززززم توللللدتتتت مبااااااااااارک ایشالا به همه آرزوهای قشنگت برسی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ مبارکه مهندسامید وارم به همه آرزوهات برسی خیلی ممنونم رامین جان مینای عزیزم تبریک میگم انشاالله همیشه در پناه حق سلامت وشاد باشی (اگر هم روزی غم اومد سراغت انشاالله به بهترین شکل باهاش کنار بیای )وانشاالله همیشه این رو در پس ذهنت داشته باشی که تا خدا هست،جا برای غصه خوردن وجود نداره مرسی راضیه جونم ممنون برای این دعای خوب :4uboxsmiley: انشالله که برای شما هم همینطور باشه و در پناه حق سلامت و موفق و سربلند باشی واااااااااای ببخشید مینا جونممممممممممممممم دیر شد:icon_pf (34): عزززززززززیززززززززززم توللللدتتتت مبااااااااااارک ایشالا به همه آرزوهای قشنگت برسی خواهش میکنم گلم ، ایرادی نداره ، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست سپاس بانـــــــــــــــــــــــو :w36: انشالله تو هم به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ مینا جونم تولدت مبارک عزیزم ایشالله به خواسته هات برسی و 200سال عمر کنی لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ عزیزممممممممممممممممم تولدت مبارک خانوم گل!!! با آرزوی بهترین ها.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده