*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ این روز ها دلم زود به زود تنگ می شود به یاد گذشته به یاد آدمهای خوب آن روزگار به یاد سادگی ها و صافی دلها به اندازه تمام دنیا صداقت داشتن ها به یاد تک تک کسانی که روزی به شوق با آنها بودنها دورِ هم جمع میشدیم می گفتیم و میخندیدیم..... امشب هم مانندِ هزاران شبِ دیگر دلم تنگ است دلم ، آن روز ها را با آن آدمها را می خواهد 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ این روز ها دلمزود به زود تنگ می شود به یاد گذشته به یاد آدمهای خوب آن روزگار به یاد سادگی ها و صافی دلها به اندازه تمام دنیا صداقت داشتن ها به یاد تک تک کسانی که روزی به شوق با آنها بودنها دورِ هم جمع میشدیم می گفتیم و میخندیدیم..... امشب هم مانندِ هزاران شبِ دیگر دلم تنگ است دلم ، آن روز ها را با آن آدمها را می خواهد این دلتنگی برا همیشه هست منم درسته زیاد نیست که اومدم اما آدمای باصفا که باهاشون دوست بودم ،بیشترشون رفتن زندگی همیشه آدمای جدید میذاره جلو آدم باید یه کاری کنیم که یه روزی هم یکی بیاد همین جمله رو برا ما بنویسه 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ پارسال همین موقع ها بود که هر شب ساعت 10 دور هم جمع میشدیم. می گفتیم و میخندیدیم..... دلم برای اون موقع هامون تنگ شده. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ پارسال همین موقع ها بود که هر شب ساعت 10 دور هم جمع میشدیم. می گفتیم و میخندیدیم..... دلم برای اون موقع هامون تنگ شده. دوباره میخوایم دور هم جمع بشیم اطلاع رسانی کنید :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ دوباره میخوایم دور هم جمع بشیماطلاع رسانی کنید :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ دوباره میخوایم دور هم جمع بشیماطلاع رسانی کنید :hapydancsmil: خیلیا دیگه نیستن صبا ،لادن ، هانیه ، امین ، رویا ، آرزو 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ خیلیا دیگه نیستن صبا ،لادن ، هانیه ، امین ، رویا ، آرزو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ خیلیا دیگه نیستن صبا ،لادن ، هانیه ، امین ، رویا ، آرزو عزیزم دوباره پستی که جواب مینی رو دادم،بخون 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ عزیزم دوباره پستی که جواب مینی رو دادم،بخون یعنی ما هم بریم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ یعنی ما هم بریم؟؟ خیلی سخته منظور آدم رو اشتباه برداشت کنن 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ خیلی سخته منظور آدم رو اشتباه برداشت کنن مگه منظورت همین نبود:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ میان این همه اتفاق که نیفتاده اند.. که قرار نیست بیفتند، چقدر پیرتر شده ام...! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ مگه منظورت همین نبود:icon_razz: :icon_pf (34):من از شما میپرسم منظور من این بود؟ تو وقتی عادت داشتی با یکی که خیلی برات عزیزه مثلا همیشه یه پارک خاص بری،بعد از نبود اون،دیگه اون پارک نمیری؟ میری شاید هم بیشتر بری چون خاطره داری از اونجا منتهی خب مث قهوه ست دیگه یه تلخی هم توش داره اما میتونی به جاش خودت هم با دوستای جدیدی که وارد زندگیت میشن،بری اونجا تا اون مکان برا اونا هم یه خاطره خوب بسازه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):من از شما میپرسممنظور من این بود؟ تو وقتی عادت داشتی با یکی که خیلی برات عزیزه مثلا همیشه یه پارک خاص بری،بعد از نبود اون،دیگه اون پارک نمیری؟ میری شاید هم بیشتر بری چون خاطره داری از اونجا منتهی خب مث قهوه ست دیگه یه تلخی هم توش داره اما میتونی به جاش خودت هم با دوستای جدیدی که وارد زندگیت میشن،بری اونجا تا اون مکان برا اونا هم یه خاطره خوب بسازه آره خو بـــــــــــــــاش 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ آره خو بـــــــــــــــاش بالاخره قانع شدی خداروشکر خب پس حالا اطلاع رسانی کن:gnugghender::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ بالاخره قانع شدی خداروشکرخب پس حالا اطلاع رسانی کن:gnugghender::hapydancsmil: میدونی که من اصلا اهل اسپم نیستم. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ میدونی که من اصلا اهل اسپم نیستم. دقیقا تو در ایجاد نکردن اسپم،با جوزف برابری میکنی ببین من الان اعتبار مدیریتم رو زیر پا گذاشتم اومدم اینجا دارم اسپم میکنم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ دقیقا تو در ایجاد نکردن اسپم،با جوزف برابری میکنیببین من الان اعتبار مدیریتم رو زیر پا گذاشتم اومدم اینجا دارم اسپم میکنم جوزف کیه هااااااا؟؟ من نمیشناسمش و من:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ جوزف کیه هااااااا؟؟ من نمیشناسمش و من:icon_pf (34): هی جوزف کجایی تا آدمای اطرافت رو خوب بشناسی خب بسه دیگه دختر جون نصف شبه برو خونتون خوبه منم بیام محفل شما اینجوری بریزمش به هم؟ مثلا محفل ادیبانه ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده