دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ این یکی که خوراکمه این هم خوراک و عشق منه: 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ یه کم سرسنگین باشید مثل آدمای ادیب:vahidrk: یاد این مصرع افتادم حیران روی ساقیم دارم هوای عاشقی 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ آرزو میکنم که فرو افتادن هر برگ پاییزی ، آمینی باشد برای آرزویهای قشنگت … پاییزت مبارک … 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ پاييز می رسد که مرا مبتلا کند با رنگ های تازه مرا آشنا کند خش خش... صدای پای خزان است، يک نفر در را به روی حضرت پاييز وا کند علیرضا بدیع 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ یادش به خیر٬ یادتونه که: آغاز سال نو.....با شادی و سرور....هم دوش و هم زبان....حرکت به سوی نور آغاز مدرسه....فصل شکفتن است.....در زنگ مدرسه .......بیداری من است در دل دارم امید...بر لب دارم پیام همشاگردی سلام....همشاگردی سلام مهر از افق دمید...فصلی دگر رسید.....فصل کلاس و درس...ما را دهد نوید در دل دارم امید...بر لب دارم پیام همشاگردی سلام...همشاگردی سلام ای در کنار ما٬آموزگار ما.......چون شمع روشنی در روزگار ما روشن زنور توست٬کاشانه ی دلم......در کار من توئی حلال مشکلم در دل دارم امید...بر لب دارم پیام همشاگردی سلام...همشاگردی سلام فردا از آن توست٬ ای نسل چاره ساز....با یاری خدا آینده را بساز فردای روشن است٬ با وحدت کلام......از ما تورا درود....از ما تورا سلام همشاگردی سلام...همشاگردی سلام 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ خاطراتت صف کشیده اند ! یکی پس از دیگری ... حتی بعضی هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند !! و من ... فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که ... خیلی دوستش دارم خیلی !!! پاییز همتون مبارک و رنگارنگ و پر از اتفاقات قشنگ 8 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ وگاهی امتداد شبهای سیاه بلندتر از گیسوان افکارم میشوند ...به انتهای افکارم که میرسم هنوز شب را احساس میکنم ... 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ کثیف بودنِ بعضی آدم ها اذیتم نمیکنه ! اما بعضیا خیلی پاکن؛ این که قراره اینا گیره اون کثیفا بیُفتن, اعصابم رو خورد میکنه…! 4 لینک به دیدگاه
(عسل) 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ اگــــــــر مـــے بــیــنــــے هــنـــــــوز تــنــهــــــام ... بـــــــﮧ خــــــاطـــــــــر عــشـــــق تــــــو نــیــســـت !! مــن فــقـــــــط مـــــے تــــــرســـــــم ؛ مــــے تـــــــرســـــــم هـــمـــــــﮧ مــثـــــل تــــــو بـــــاشــــــنـد . . . ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سهراب گفتی: چشمها را بايد شست... شستم ولی... گفتی: جور ديگر بايد ديد... ديدم ولی... گفتی: زير باران بايد رفت... رفتم ولی... او نه چشمهاي خيس و شسته ام را... نه نگاه ديگرم را .. . هيچ كدام را نديد!!! فقط در زير باران با طعنه ای خنديد و گفت: "ديوانه باران نديده است!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ باز باران ، بی طراوت ، کو ترانه؟! سوگواری ست ،رنگ غصه ، خیسی غم ، می خورد بر بام خانه ، طعم ماتم . یاد می آرم که غصه ، قصه را می کرد کابوس ، بوسه می زد بر دو چشمم گریه با لبهای خیسش. می دویدم، می دویدم ، توی جنگل های پوچی ، زیر باران مدیحه ، رو به خورشید ترانه ، رو به سوی شادکامی . می دویدم ، می دویدم ، هر چه دیدم غم فزا بود ، غصه ها و گریه ها بود ، بانگ شادی پس کجا بود؟ این که می بارد به دنیا ، نیست باران ، نیست باران ، گریه ی پروردگار است، اشک می ریزد برایم. می پریدم از سر غم ، می دویدم مثل مجنون ، با دو پایی مانده بر ره از کنار برکه ی خون. باز باران ، بی کبوتر ، بوف شومی سایه گستر ، باز جادو ، باز وحشت ، بی ترانه ، بی حقیقت ، کو ترانه؟! کو حقیقت؟! هر چه دیدم زیر باران ، از عبث پر بود و از غم ، لیک فهمیدم که شادی مرده او دیگر به دلها ، مرده در این سوگواری… 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ روزي مـيـرسـد . . . در حـسـرتـم بـمـانـي در روزي بـارانـي ، مـن در اوج و تـو در ويـرانـي . . . يـه روزي صـادقـانـه صـدايـت کـردم . . . عـاشـقـانـه نـگـاهـت کـردم . . . حـالـا عـاجـزانـه نـگـام مـيـکـنـي بـا حـسـرت صـدام مـيـکـنـي امـــا فــقــط بـــــرو . . . 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ داشتن دوست خوب تو دنیای بد،مثل خوردن یه فنجان قهوه زیر برف درسته هوا رو گرم نمیکنه،اما به آدم دلگرمی میده تقدیم به دوستای خوبم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ کاش اون لحظه ای که یکی ازت می پرسه " حالت چطوره ؟ " و تو جواب میدی " خوبم! " کسی باشه که محکم بغلت کنه و آروم تو گوشت بگه : " می دونم خوب نیستی ... " 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ دمش گرم.. باران را میگویم!! به شانه ام زد و گفت:خسته شدی؟؟ امروز را تو استراحت کن من به جایت میبارم... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ عشق من زندگی را برای با تو بودن دوست دارم .... عشق را دانستم ..... در اغوش تو .... اسمان نگاهت ...مرا خوشبختیست ... میخواهم همه ی دنیا بدانند که عشقمان جاودانه است .... .... شاهزاده ی من ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ عشق من در ساحل رویا چشمانم را برهم میگذارم .... وتو را ... از انسوی دریا ها نزد خود می اورم ... دستانت را میگیرم ... تنت را لمس میکنم ... و در اغوشت عاشقانه هایم را زمزمه میکنم .... این توئی که در وجود من نهفته ای ...... من تو را دارم ..... توئی که عشق منی ... زندگی ام را ... توئی که زندگی منی ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده