Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ ای جونــــــــــــــــــــم مرسی سام 7 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک...........تبریک.............:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ :w821:مامان....... چیشده عزیزم 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا میام اینجا اولش که اسمشو میبینم محفل ادیبان نواندیش خیلی حال میکنم اما میام تو میبینم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا میام اینجا اولش که اسمشو میبینم محفل ادیبان نواندیش خیلی حال میکنم اما میام تو میبینم:icon_pf (34): یعنی میخوای بگی ما ادیب نیستیم:vahidrk: این جوری که بیشتر حال میده 3 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil: ای جونــــــــــــــــــــم مرسی سام سلام به همه دوستانافتتاح مجدد تاپیک شبستانه مبارک از سام محترم تشکر میکنم ماهم هستیم کسی بدون ما اسپم نکنه سلام دوستان منم اومدم سلام منم اومدم سلام به دوستان ممنون از دعوتت ژارسین جان 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی میخوای بگی ما ادیب نیستیم:vahidrk:این جوری که بیشتر حال میده ژارسین عزیزم منو در منگنه قرار نده نه اینکه ادیب نیستید اما خب نه واقعا ادیبانه هست حرفامون 3 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلام خوبین اهنگ اینجارو چه طوری میشه بست؟ 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلام خوبیناهنگ اینجارو چه طوری میشه بست؟ سلام به روی ماه شما...کل اینجا نستالژیش به همین آهنگه... البته اتو پلی هست...قابلیت قطعش نیست... 3 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ابرها به آسمان تکیه می کنند درختان به زمین و انسانها به مهربانی همدیگر... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به روی ماه شما...کل اینجا نستالژیش به همین آهنگه... البته اتو پلی هست...قابلیت قطعش نیست... من اینجا یاد نمیام فقط در حد سر زدن اما هر وقت میام و سام عزیز رو میبینم روحم تازه میشه با این شکلکی که میزاره ، اینجا ، تو گاهنوشته ، تو پروف و ... جسارت نشه ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه جوریه ، مث بچه های مظلوم 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااام منم اومدم خوش اومدی آجی خوشگلم نه به قبل که این تاپیک هزاران صفحه پیش رفته بود نه به الان که 10 صفحه بیشتر نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده