سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ ایشالااااااااااااااااااااااااااااااااا ماشاااااااااااااااااااااااااااااااااالااااااااااااااااا:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ ادیبان عزیز درساتون رو خوندید؟ :mrsbeasley:خانوم اجازه درسا مارو خوندن 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ :mrsbeasley:خانوم اجازه درسا مارو خوندن تو خوندنییه مگه؟یادم باشه منم بخونمت 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تو خوندنییه مگه؟یادم باشه منم بخونمت تمومم نکنیا 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ تمومم نکنیا نمیخوام که بخورمت که تموم بشی میخوام بخونمت 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خدا شونت و واسه این نیافریده که همیشه سر یکی روش باشه...... گاهی وقتا خوبه که شونت و بندازی بالا و بگی بی خییییییییال..............!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یالله ما هم میتونیم بیاییم یا اختصاصی هستش دوستان ادیب من 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خدا شونت و واسه این نیافریده که همیشه سر یکی روش باشه...... گاهی وقتا خوبه که شونت و بندازی بالا و بگی بی خییییییییال..............!!!!!!! این عالی بود راضیه خانوم بی اندازه حتی شاعر میگه شونه هایت را برای انداختن دوست دارم دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یالله ما هم میتونیم بیاییم یا اختصاصی هستش دوستان ادیب من ورود برای همه دوستان آزاده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ ورود برای همه دوستان آزاده سپاس بیکران 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ خوب دوستان مجوز گرفتیم که از دل بگیم و شاهنومه بخونیم و روی کرسی از کاسه سفالی پر شده از اب تگری بخوریم و هندونه قاچ کنیم یه بیت از حافظ : ساقیا سایه ابر است و بهار و لب جویمن نگویم چه کن ار اهل دلی خود تو بگوی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ نداری خبر ز حال من نداری که دل به جاده میسپاری سحر ندارد این شب تار مرا به خاطرت نگه دار پیدا کن مرا این فاصله چیست 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یارب این اینه ی حسن چه جوهر دارد که دراو اه مرا قوت تاثیرنبود 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ قربان وفاتم به وفاتم گذری کن تابوت مگر بشنوم از رخنه ی تابوت 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ امشب هم بارون ـــه آســــمــــون هم انـــگـــار شده دیوونه ... " تو " روزهـــات آروم ــه ایـــنـــجـــا یــکــی داغـــون ــه ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده