Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ نه عزیزم, اما خب اینجاهاس ک میگن اماااااان از عاشقیییی عاشقی واسه تو قصه هاست شایدو تو غصه ها از من گذشته دیگه به عاشقی واین مسخره بازیا فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ عاشقی واسه تو قصه هاست شایدو تو غصه هااز من گذشته دیگه به عاشقی واین مسخره بازیا فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ عاشقی واسه تو قصه هاست شایدو تو غصه هااز من گذشته دیگه به عاشقی واین مسخره بازیا فکر کنم فعلا برای تو که تو اصفهانه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ فعلا برای تو که تو اصفهانه نه واسه من هیچ جا نیست :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ تو مگه نی نی نیستی؟ آله مهتی نی نیم دیده کی گفته من بزلگم؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ آله مهتی نی نیم دیدهکی گفته من بزلگم؟ خودت گفتی دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ نه واسه من هیچ جا نیست :hapydancsmil: دیوار حاشا بلنده ولی من که سرم گول نمیره!؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ خودت گفتی دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه عشق وعاشقی واسه آدم بزرگاست من که هنو نی نیم این فافا هی داره جو میده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ دیوار حاشا بلنده ولی من که سرم گول نمیره!؟:gnugghender: تو باور نکن حالا وقتی دیدی ده سال دیگه هنو همینجا پلاس بودم اونوقت باورت میشه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ تو باور نکن حالا وقتی دیدی ده سال دیگه هنو همینجا پلاس بودم اونوقت باورت میشه اینجا چلاس بودن که جای ود داره تو 4 تا بچه ها داشته باشی بازم همینجا باید پیدات کرد جیگر 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ کسی خونه نیس؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ قرار بود اینجا قراری رو زنده کنیم ،چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ قرار بود اینجا قراری رو زنده کنیم ،چی شد؟ یاد اهنگ قرار نبود افتادم با گفتن قرار بود. با این تفاوت که مال شما بود.. مال من نبود.. قرار نبود چشمای من خیس بشه قرار نبود هر چی قرار نیست بشه قرار نبود دیدنت آرزوم شه قرار نبود که اینجوری تموم شه یادت میاد ثانیه های آخر گفتی میرم اما میام به زودی چشمامو بستم نبینی اشکمو چشمامو وا کردم و رفته بودی چشمامو وا کردم و رفته بودی قرار نبود منتظرت بمونم قرار نبود بری و برنگردی از اولش کنار من نبودی آخرشم کار خودت رو کردی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ کسی خونه نیس؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 رفتن انگلیس... باشلوار خیس 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ قرار بود اینجا قراری رو زنده کنیم ،چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااام فرنوش گل ....خوبی؟ (مثلا من یک سالی هست ندیدمت) مرسی که تو حداقل اومدی یه یادی کنی.... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااام فرنوش گل ....خوبی؟ (مثلا من یک سالی هست ندیدمت)مرسی که تو حداقل اومدی یه یادی کنی.... سلااااااااااااام.فدای تو.خودت خوبی؟؟ این یه سال و خوب اومدی. :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده