Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2014 بروووووووووووووووووووووووو خاله باید آخر همه بدونه؟ خالهههههههههههه دارم میمیرم از خنده حرفای این انوشه واقعا باحاله بعد سه سال دارم گوششون میدم مردم از خنده 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 مهر، 2014 صاحابش جو گیر شد حسااااااابی سلام بر برو بچزمنم باشم؟ اجازه هس؟ بعله بفرمایین منزل خودتونه خالهههههههههههه دارم میمیرم از خندهحرفای این انوشه واقعا باحاله بعد سه سال دارم گوششون میدم مردم از خنده حرفای انوشه رو از کجا پیدا کردی ناقلا؟
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2014 حسااااااابی حرفای انوشه رو از کجا پیدا کردی ناقلا؟ خودت جو گیر شدی حالا وقتی دعوتت کردم خودت میفهمییکی از بچه ها سی دیشو بم داده بود 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 مهر، 2014 خودت جو گیر شدی حالا وقتی دعوتت کردم خودت میفهمییکی از بچه ها سی دیشو بم داده بود اااا نکنه واقعنی عروز شدی حنانه!!!! بعلیرم که باید دعوتمون کنی به منم بده سی دیش رو ما ارادتمندیم ما بیشتر 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2014 اااا نکنه واقعنی عروز شدی حنانه!!!!بعلیرم که باید دعوتمون کنی به منم بده سی دیش رو آره شاید همشهری شدیم احتمال زیاد اگر خدا بخواد اواخر مرداد یا شهریور میام اصفهان بهت میدم 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 مهر، 2014 آره شاید همشهری شدیماحتمال زیاد اگر خدا بخواد اواخر مرداد یا شهریور میام اصفهان بهت میدم اخجووووووووووووووووون حتمنی بیا، قصه همشهری شدنت هم باید بگی برام
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2014 اخجووووووووووووووووون حتمنی بیا، قصه همشهری شدنت هم باید بگی برام برا سی دی ذوق کردی یا برا من حالا اگر منو آوردن حتما میام آخه یه ماه دیگه قراره عمه بشم 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 مهر، 2014 برا سی دی ذوق کردی یا برا منحالا اگر منو آوردن حتما میام آخه یه ماه دیگه قراره عمه بشم هیچکدام، برای همشهری شدنت ذوقیدم، عمه خانوم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2014 هیچکدام، برای همشهری شدنت ذوقیدم، عمه خانوم آره هرچی قسمته 1
ارسال های توصیه شده