Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ بروووووووووووووووووووووووو خاله باید آخر همه بدونه؟ خالهههههههههههه دارم میمیرم از خنده حرفای این انوشه واقعا باحاله بعد سه سال دارم گوششون میدم مردم از خنده 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ صاحابش جو گیر شد حسااااااابی سلام بر برو بچزمنم باشم؟ اجازه هس؟ بعله بفرمایین منزل خودتونه خالهههههههههههه دارم میمیرم از خندهحرفای این انوشه واقعا باحاله بعد سه سال دارم گوششون میدم مردم از خنده حرفای انوشه رو از کجا پیدا کردی ناقلا؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ حسااااااابی حرفای انوشه رو از کجا پیدا کردی ناقلا؟ خودت جو گیر شدی حالا وقتی دعوتت کردم خودت میفهمییکی از بچه ها سی دیشو بم داده بود 1 لینک به دیدگاه
reza.zj 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ بعله بفرمایین منزل خودتونه ما ارادتمندیم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ خودت جو گیر شدی حالا وقتی دعوتت کردم خودت میفهمییکی از بچه ها سی دیشو بم داده بود اااا نکنه واقعنی عروز شدی حنانه!!!! بعلیرم که باید دعوتمون کنی به منم بده سی دیش رو ما ارادتمندیم ما بیشتر 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ اااا نکنه واقعنی عروز شدی حنانه!!!!بعلیرم که باید دعوتمون کنی به منم بده سی دیش رو آره شاید همشهری شدیم احتمال زیاد اگر خدا بخواد اواخر مرداد یا شهریور میام اصفهان بهت میدم 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ آره شاید همشهری شدیماحتمال زیاد اگر خدا بخواد اواخر مرداد یا شهریور میام اصفهان بهت میدم اخجووووووووووووووووون حتمنی بیا، قصه همشهری شدنت هم باید بگی برام لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ اخجووووووووووووووووون حتمنی بیا، قصه همشهری شدنت هم باید بگی برام برا سی دی ذوق کردی یا برا من حالا اگر منو آوردن حتما میام آخه یه ماه دیگه قراره عمه بشم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ ماشالا چه تغییر و تحولی ، ایشالا شادیا روز به روز بیشتر شه 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ برا سی دی ذوق کردی یا برا منحالا اگر منو آوردن حتما میام آخه یه ماه دیگه قراره عمه بشم هیچکدام، برای همشهری شدنت ذوقیدم، عمه خانوم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ هیچکدام، برای همشهری شدنت ذوقیدم، عمه خانوم آره هرچی قسمته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده