mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ ریسـكــــ بالایــــــــی ست ! پیــــش فروش ِ دل ... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ مگر عشق این نیست .........که به خاطر یارت زندگی کنی مگر عشق این نیست .......که لحظه های زندگی ات را تنها با بازدم نفسهای یارت نفس بکشی مگر عشق این نیست که یارت را دنیایت بدانی و فقط حضور او ارامت کند ... مگر عشق این نیست ؟؟ مگر عشق این نیست که تمام قلبت ...هر تپش را یاد محبوبت باشی ... مگر این نیست که یک نفر را یک جور خاص دوست داشته باشی ... زندگی من ... مانی 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ باز خدا رو شکر آقا مانی هست اینجا آپ میشه بچه ها بدویین بیاین میخوام بهتون شیرینی بدم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ باز خدا رو شکر آقا مانی هست اینجا آپ میشه بچه ها بدویین بیاین میخوام بهتون شیرینی بدم 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ باز خدا رو شکر آقا مانی هست اینجا آپ میشه بچه ها بدویین بیاین میخوام بهتون شیرینی بدم شيريني بابت چي؟؟؟؟؟؟/ خوب بده ما منتظريم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ :ws28::ws28: نه خوشم اومد از خودم... فهمیدم چجوری بکشونمتون اینجا:hapydancsmil: مناسبت نمیخواد که...همینطوری دورهمی گفتم براتون شیرینی بگیرم بیارم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ شیرینی نمی خوام ...این چند روز انقدر شیرینی خوردم دلمو زدهخودت فردا بیا یونی ببینمت دلم برات نگ شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به منم از اون سوپر مارکتت شیرینی چیزی بده بابا چچم میام محکم بخلت میکنم... آرزو اینجوری میگی نمیگی دل من واست یه نخطه شده آخه :aghosh: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ به به درود دوستان منم شیرینی میدم فردا عروسی هم اتاقیمه:hapydancsmil: امروز هم آبجیم کارش جور شد که انشاالله از شنبه بره سرکار:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بفرمایید نهار....................... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بفرمایید نهار....................... به به نهاااااااااااار:hapydancsmil: اینم سالاد....بفرماییییید 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اینا فایده نداره فقط بستنی میسبه با نون اضافه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلام آرزو جان چرا مانی روزه سکوت گرفته؟ 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ کلا آقا مانی روزه شعر گرفته بهتره بگیم چچم الان سس فرانسوی میارم اینم از غذاهای من اینم بستنی راضیه 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلام آرزو جانچرا مانی روزه سکوت گرفته؟ چراشو خوشون باید بگن پاداش تمام خوبی ها یک عمر بندگی را میدهم ..... به یک تار موی دوست.................... هرچه عبادت کردم پیشکش....... یک لحظه دیدار دوست................................. مژده ده که میبینم تورا ........................ قربانی میکنم هرچه دارم....................................... تنها تو بمانی برایم دوست.................................................. .. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ گندم من بستنی با نون ضافه میخواما 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ پاداش تمام خوبی ها یک عمر بندگی را میدهم ..... به یک تار موی دوست.................... هرچه عبادت کردم پیشکش....... یک لحظه دیدار دوست................................. مژده ده که میبینم تورا ........................ قربانی میکنم هرچه دارم....................................... تنها تو بمانی برایم دوست.................................................. .. خب من که الان نمیام تهران نپیچون بمون حالا تا بیام این کتاب رو ازت بگیرم 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اینا فایده نداره فقط بستنی میسبه با نون اضافه 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ گندم من بستنی با نون ضافه میخواما 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ راضیه اون ساندویچه با نون اضافه من بستنی با نون اضافه ندیدم تا حالا بیا اینم به افتخار تو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده