Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ هی جوزف کجایی تا آدمای اطرافت رو خوب بشناسیخب بسه دیگه دختر جون نصف شبه برو خونتون خوبه منم بیام محفل شما اینجوری بریزمش به هم؟ مثلا محفل ادیبانه ها من شاگرد جوزفم. باشه میرم. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من شاگرد جوزفم. باشه میرم. پس قربون دستت اطلاع رسانی یادت نره هااااا 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ پس قربون دستت اطلاع رسانی یادت نره هااااا مدیرم اینقدر تنبل. همیشه کارای سخته به من میده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ مدیرم اینقدر تنبل. همیشه کارای سخته به من میده رفاقت به درد همین موقع ها میخوره 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ رفاقت به درد همین موقع ها میخوره 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ فقط این دعوت کاربران رو نزن برو با تک تکشون هم حرف بزن 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ فقط این دعوت کاربران رو نزنبرو با تک تکشون هم حرف بزن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ رفیق هم رفیقای قدیم خو خودمم میتونستم همین دکمه رو بزنم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ رفیق هم رفیقای قدیم خو خودمم میتونستم همین دکمه رو بزنم الان خیلیییییییییی متحول شدم. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ الان خیلیییییییییی متحول شدم. خب برو باهاشون صحبت کن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ نه خب خداروشکر ایام به کام باشه ایشالا:hapydancsmil: امتحانا فقط داره من رو داغون میکنه از ترس اصن طرفشون نمیرم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ خب خداروشکرایام به کام باشه ایشالا:hapydancsmil: امتحانا فقط داره من رو داغون میکنه از ترس اصن طرفشون نمیرم عه چرا ترس؟برو بخون تو میتونی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ عه چرا ترس؟برو بخون تو میتونی آره میتونم منتهی حوصله میخواد که من ندارم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ آره میتونممنتهی حوصله میخواد که من ندارم میخوای آمپول حوصله بهت بزنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ میخوای آمپول حوصله بهت بزنم؟ کار ما ازین چیزا گذشته 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ کار ما ازین چیزا گذشته نه خیرمش من میگم میشه بگو چشم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ مرسی واسه شعر هایی که میزاری توی پروفایلم مدیر تالار ادبیات ! پروفایلت بسته بود خانوم ! / 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده