z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ کتاب شیمی متوسطه مدارس آمریکا از انتشارات انجمن شیمی آمریکا (ACS) تعداد فصل: 6 فصل تعداد صفحه: 691 صفحه حجم فایل: 17.1 مگابایت منبع: مجله شیمیدان؛ middleschoolchemistry برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز عبور: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ برام جالبه که حتما دانلودش کنم ممنون 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ پسورد این فایل درسته؟ من دوباره دانلود کردم ، اما کار نکرده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ پسورد این فایل درسته؟ من دوباره دانلود کردم ، اما کار نکرده بله درسته باید خودتون تایپ کنین پسووردو من دانلود کردم و الان کتابشون جلوم بازه ایناهاش: 2 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ :JC_thinking: اگه باز نمیشه، لینک زیر رو امتحان کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده