victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سوپ قارچ ایرلندی مواد لازم برای 4 نفر: کره 20 گرم روغن مایع یک قاشق سوپخوری پیاز یک عدد ساطوری شده سیب زمینی 250 گرم نگینی شده قارچ 350 گرم ورقه ورقه شده سیر یک حبه رنده شده سرکه ی سیب دو قاشق سوپخوری آب جوش یک لیتر نمک و فلفل به مقدار لازم خامه مقداری برای تزیین جعفری مقداری برای تزیین طرز تهیه: کره و روغن را در یک قابلمه ی کوچک داغ کرده و پیاز و سیب زمینی را 5 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود. قارچ،سیر،سرکه ی سیب و آب جوش را اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. سوپ را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا همه ی مواد نرم شوند. سوپ را به وسیله ی غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید (اما آن را خیلی نرم نکنید تا تکه های قارچ کمی معلوم باشد) سوپ را مجددا داغ کرده و در کاسه بریزید و با خامه و جعفری تزیین کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده