سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ خب کلا همشو از انتخاب در بیار دوباره انتخاب کن یا اینکه داخل history چند مرحله برو عقب مساله اینجاس که اصلا نمی خواستم چیزی رو انتخاب کنم میخواستم با پاک کن یه جای دیگه رو پاک کنم ! حالا دیگه اونم پاک نمی کنه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ مساله اینجاس که اصلا نمی خواستم چیزی رو انتخاب کنم میخواستم با پاک کن یه جای دیگه رو پاک کنم ! حالا دیگه اونم پاک نمی کنه عهخب با همون historyبرو به مرحله قبل اینکه دستت بخوره به عصا جادویی. باید دقیقا رو لایه خودش باشیا .وگرنه اگه چیزی که مد نظرته رو لایه اش نباشی نمیشه خب 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ آورین خوشم اومت انجام میدهی یمم 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ این الان تمرینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ این الان تمرینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: اول عکس سیاه سفید کردم بد با دقت فراوان همون رنگو تو شکل در آوردم 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اول عکس سیاه سفید کردم بد با دقت فراوان همون رنگو تو شکل در آوردم همش پاک کردیبا مزه بود 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ اول عکس سیاه سفید کردم بد با دقت فراوان همون رنگو تو شکل در آوردم خعلی باحالی اشکان 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مرسسسسسسی سحری من انجام دادم ولی نت درست شد میذارم:/ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ این هم از تمرین من: خوب بود سحری...:hapydancsmil: غیبت نکن دیگه.... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ این هم از تمرین من: خوب بود سحری...:hapydancsmil: غیبت نکن دیگه.... هوراااااااااااا هستی اومد:aghosh: خعلی خوشگله آفرین :hapydancsmil: چشم سعی میکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خواهش چرا پاهای خانمه رو سبز کردید؟ سبز به پاهاش میومد حتما 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ببخشید دیر شد....با تلاش فراوان گذاشتم:) 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ببخشید دیر شد....با تلاش فراوان گذاشتم:) ایولللللللللل.پر پر فکرت خوب کار میکنه هااااااااا خوشم اومد:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ایولللللللللل.پر پر فکرت خوب کار میکنه هاااااااااخوشم اومد:hapydancsmil: مرسیییییی سحری دوست تو و حافظ :دی بودن این میشه دیه میبینم که به جمع خاموشان گرویدی 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام خامممممممممممم مللللممممممممممم...اینم مشقای منه....لطقا بیستم بدید...:(50): 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام خامممممممممممم مللللممممممممممم...اینم مشقای منه....لطقا بیستم بدید...:(50): 20؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده