en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام می خام در این تایپیک اون چیزهایی رو که در پایپینگ خودم یاد گرفتم اینجا به اشتراک بگذارم و با استفاده از اسلایدهای اساتید مرحله به مرحله بریم جلو تا همه استفاده کنند و برای خودم هم یه مرور کلی میشه و می تونم از تجربیات شما دوستان هم حتما استفاده کنم. با تشکر 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ برای آشنایی بهتر با استانداردها حتما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه فارسی رو مطالعه فرمائید. 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام این جزوه ها در یک پک جداگانه برای دانلود قرار داده شده اند که امیدوارم مورده استفاده دوستان قرار بگیرد.قسمت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت چهارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت پنجم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ در این پست کلیه فرمها و فایلهای کنترل کیفیت و دفتری پروژه های پایپینگ در تاسیسات صنعتی برای دانلود گذاشته شده هست که همگی به زبان انگلیسی می باشند . پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ در فایل جالب زیر که برای دانلود گذاشتم مقدمات پایپینگ همراه یک مثال ساده (لوله کشی بین سه مخزن و فیتینگ گذاری و ساپورت و ابزار دقیق و...) با استفاده از شکل ها به صورت مرتب استفاده شده است. فایل به صورت پاورپوینت اسلاید شو هست و بعد از اجرای فایل با زدن دکمه Enter یک مرحله به جلو می روید. سرفصلهای این پاورپوینت زیبا به صورت شکل زیر هست و در زیر عکس لینک دانلود موجود می باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده