en.ml 4113 ارسال شده در 22 آبان، 2013 با سلام می خام در این تایپیک اون چیزهایی رو که در پایپینگ خودم یاد گرفتم اینجا به اشتراک بگذارم و با استفاده از اسلایدهای اساتید مرحله به مرحله بریم جلو تا همه استفاده کنند و برای خودم هم یه مرور کلی میشه و می تونم از تجربیات شما دوستان هم حتما استفاده کنم. با تشکر 5
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2013 برای آشنایی بهتر با استانداردها حتما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه فارسی رو مطالعه فرمائید. 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2013 با سلام این جزوه ها در یک پک جداگانه برای دانلود قرار داده شده اند که امیدوارم مورده استفاده دوستان قرار بگیرد.قسمت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت سوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت چهارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت پنجم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 7 دی، 2013 در این پست کلیه فرمها و فایلهای کنترل کیفیت و دفتری پروژه های پایپینگ در تاسیسات صنعتی برای دانلود گذاشته شده هست که همگی به زبان انگلیسی می باشند . پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2014 در فایل جالب زیر که برای دانلود گذاشتم مقدمات پایپینگ همراه یک مثال ساده (لوله کشی بین سه مخزن و فیتینگ گذاری و ساپورت و ابزار دقیق و...) با استفاده از شکل ها به صورت مرتب استفاده شده است. فایل به صورت پاورپوینت اسلاید شو هست و بعد از اجرای فایل با زدن دکمه Enter یک مرحله به جلو می روید. سرفصلهای این پاورپوینت زیبا به صورت شکل زیر هست و در زیر عکس لینک دانلود موجود می باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده