باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان / به نظر شما، شاخصه یک ساختمان با کاربری فرهنگی ،چیه؟ اولین چیزی که از یه یک فضای فرهنگی به ذهنتون میرسه، چیه؟ لطفا راهنماییم کنید . ممنون 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان / به نظر شما، شاخصه یک ساختمان با کاربری فرهنگی ،چیه؟ اولین چیزی که از یه یک فضای فرهنگی به ذهنتون میرسه، چیه؟ لطفا راهنماییم کنید . ممنون به نظرم یکی از چیزاییکه باید توش رعایت بشه قدرت جذب بناس.......دعوت کننده باشه 7 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ با نظر دوست قبلی موافقم دعوت کننده باشه شاخص کلی هم شاخص بودن :| بناها که جنبه عمومی دارن در درجه اول باید بنای شاخصی داشته باشن یکی بخاطر جذب کنندگیش و یه دلیل دیگه اینه که بتونه در سطح شهر یا منطقه بعنوان نشانه شهری عمل کنه 7 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ بنظرم حجم و کلیت بنا و جاذب بودنش بعلاوه المان بزرگی در ورودی که چکیده ی اون مکان باش 6 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان / به نظر شما، شاخصه یک ساختمان با کاربری فرهنگی ،چیه؟ اولین چیزی که از یه یک فضای فرهنگی به ذهنتون میرسه، چیه؟ لطفا راهنماییم کنید . ممنون با نظر دوستان کاملا موافقم و در عین حال فقط کمی موضوع رو باز می کنم تا دوستانی که مطلب رو می خونن راحت تر متوجه بشن اصولا شکل وساختار هر بنا می تونه با کاربریش همخوانی داشته باشه یا نداشته باشه .بستگی به عقاید معمار داره ،که من فقط نظر خودم رو بیان می کنم به طور مثال در معماری رسمی ایرانی بنا ی مسجد رو به سادگی می تونید از بنای آب انبار یا بازار وحتی مقبره تشخیص بدید واین یعنی همون جمله معروف (فرم تابع عملکرد است) حالا اگر قرار باشد ساختمانیکه شما طراحی میکنید در ادامه راهی باشد که بزرگان ایرانی این هنر رفته اند وبسیار هم نزد عموم مردم مقبوله میبایست از عناصر شاخص بنای فرهنگی که در ایران رایجه استفاده کنید وحتی می توانید نمونه های غربی مربوط به موضوع مورد نظر تون رو باتغییراتی با فرهنگ ایرانی مطابقت بدید .البته کاش در مورد بنایی که قراره طراحی کنید توضیح بیشتری می دادید چون دامنه بناهای فرهنگی بسیار گسترده اس وهر کدوم شاخص های مربو ط به خودش رو داره مثلا بنای یه موزه با بنای یه کتابخونه بسیار متفاوته امیدوارم موفق باشی بازهم اگه کمکی خواستی تو فروم مطرح کن مطمئنا دوستان کمکت میکنم ومنهم اگه کمکی ازم بر بیاد خوشحال میشم بهت کمک کنم 5 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون دوستان .خیلی لطف کردید. تو حرفاتون کلیدواژه های خوبی پیدا کردم 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز موضوع پایان نامم، طراحی خانه مد هست . کلید واژه های و کدهای طراحی که پیدا کردم، اینهایی هست که تو عکس پیوست شده گذاشتم / امیدوارم قابل تشخیص باشه 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ با نظر دوستان کاملا موافقم و در عین حال فقط کمی موضوع رو باز می کنم تا دوستانی که مطلب رو می خونن راحت تر متوجه بشن اصولا شکل وساختار هر بنا می تونه با کاربریش همخوانی داشته باشه یا نداشته باشه .بستگی به عقاید معمار داره ،که من فقط نظر خودم رو بیان می کنم به طور مثال در معماری رسمی ایرانی بنا ی مسجد رو به سادگی می تونید از بنای آب انبار یا بازار وحتی مقبره تشخیص بدید واین یعنی همون جمله معروف (فرم تابع عملکرد است) حالا اگر قرار باشد ساختمانیکه شما طراحی میکنید در ادامه راهی باشد که بزرگان ایرانی این هنر رفته اند وبسیار هم نزد عموم مردم مقبوله میبایست از عناصر شاخص بنای فرهنگی که در ایران رایجه استفاده کنید وحتی می توانید نمونه های غربی مربوط به موضوع مورد نظر تون رو باتغییراتی با فرهنگ ایرانی مطابقت بدید .البته کاش در مورد بنایی که قراره طراحی کنید توضیح بیشتری می دادید چون دامنه بناهای فرهنگی بسیار گسترده اس وهر کدوم شاخص های مربو ط به خودش رو داره مثلا بنای یه موزه با بنای یه کتابخونه بسیار متفاوته امیدوارم موفق باشی بازهم اگه کمکی خواستی تو فروم مطرح کن مطمئنا دوستان کمکت میکنم ومنهم اگه کمکی ازم بر بیاد خوشحال میشم بهت کمک کنم 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سایت این مجموعه هم, تو تپه های عباس آباد تهران، مجاور پارک هنر و پارک نمایش هست. 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ من دیر دیدم این تاپیک رو اما خوشبختانه دوستان نطرات خوبی دادن شما هم باپوک جان به کلیت خیــــــــــــــلی خوبی رسیدی فرم پخته ای هست به نظر من خیلی خوب پیش رفتی عاااالیه 5 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ مرسییی از لطفت . اگه نکته ای بود ،خوشحال میشم کارم رو نقد کنید. 4 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیزموضوع پایان نامم، طراحی خانه مد هست . کلید واژه های و کدهای طراحی که پیدا کردم، اینهایی هست که تو عکس پیوست شده گذاشتم / امیدوارم قابل تشخیص باشه دوست خوبم تو تایپیک (درخواست کمک) یکی از دوستان دقیفا رو همین موضوع داره کار میکنه پستهای مربوط به اونو ببین مطمئنم کمکشایانی بهت می کنه مخلصیم http://www.noandishaan.com/forums/thread21401-278.html#post1285997 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ پست های gingulak رو تو تایپیک دنبال کن طراحی خانه مد 3 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ پست های gingulak رو تو تایپیک دنبال کن طراحی خانه مد ممنون :) من امروز از پایان نامم دفاع کردم. و خیلی خوب پیش رفت. ممنون از راهنماییتون 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون :) من امروز از پایان نامم دفاع کردم. و خیلی خوب پیش رفت. ممنون از راهنماییتون تبریک میگم اگه کاراتون رو اینجا هم بذارید ممنون میشیم:) 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون :) من امروز از پایان نامم دفاع کردم. و خیلی خوب پیش رفت. ممنون از راهنماییتون خيلي خوشحال شدم اميدوارم تو تمام مراحل زندگيت موفق باشي:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ تبریک میگم اگه کاراتون رو اینجا هم بذارید ممنون میشیم:) rastesh be pishnahade ostade rahnamam, karham ro dasti tahvil dadam, yani perzante va shit bandim dasti bood, baade erae ham modir goroh karham ro gozasht too arshive daneshgah, ghable tahvil ye seri aks gereftan bacheha, age eshkali nadare, man oon aksha ro mizaram. . 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ rastesh be pishnahade ostade rahnamam, karham ro dasti tahvil dadam, yani perzante va shit bandim dasti bood, baade erae ham modir goroh karham ro gozasht too arshive daneshgah, ghable tahvil ye seri aks gereftan bacheha, age eshkali nadare, man oon aksha ro mizaram. . ممنون خوبه بتونید بذارید. فقط لطفا فارسی تایپ کنید 2 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ ممنون خوبه بتونید بذارید. فقط لطفا فارسی تایپ کنید ببخشید، حواسم نبود 2 لینک به دیدگاه
باپوک 96 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ شرمنده، عکس های اصلی رو فعلا ندارم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده