peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ باسلام و درود فراوان خدمت شما عزیزان حتما شنیدید که میگن زکات علم ،نشر اون هست غرض از مزاحمت ، فراخوانی کوچک برای کاری بزرگ بود فراخوانی که از شما دعوت میکند تا همکاری خود مجله بعدی تالار برق را پربار تر،بهتر و کارآمدتر از دفعه های پیشین کنید. شما میتوانید مقالات خود را برای مجله حداکثر تا10 شهریور 92 به ایمیل مجله ارسال کنید موضوع مقالات: در زمینه مرتبط با مهندسی برق موضوعات ارسال شده با نام ارسال کننده در مجله منتشر خواهد شد. به ازای هر مطلب ارسالی از 150 تا 200امتیاز در نظر گرفته خواهدشد. شخص ارسال کننده مطلب ،به ازای ارسال مقالات در چند دوره برای روزنه(روزنامه تخصصی مهندسی برق) و کهربا عضو افتخاری هیئت تحریریه مجله خواهد شد kahroba@noandishaan.com منتظر مقالات خوب و مفید شما هستیم 26 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ آرزوی موفقیت دارم براتون آیا من برق خوندم که دعوت شدم؟ 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون از مطالب خوبی که تاحالا برای مجله ارسال کردید منتظر مطالب بیشتر شما هستیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده